Namnsdag!

Idag är de Elin & Helena som står i almanackan!
Grattis till dig Elin, hur firade du din stora dag?

-Joo, jag började dagen med att konstatera att jag är förkyld!! Ont i halsen, fet huvudvärk, och fortfarande denna kosta..
Kollade läget hur Frida mådde som låg på soffan, kvällen igår blev ju tidig pga för mycke alkohol för fridas del..
Vi åkte till kristinehamn, släppte av henne hemma & åkte sedan hem till min kära mor för ett besök..
De blev en sväng ut till A9 där vi släppte Wilma & vandra runt lite, innan vi åkte till moster för att kolla läget med dom, och även borsta Wilma lite.. Djurplågeri tyckte hon; Välbehövligt, tyckte vi!

Sen bar de hem till mamma, hon bjöd på mat + en matlåda tills imorn.. GÖTT!

Därefter tog vi oss ett besök till Maxi, där inköpet blev 3 body´s. va tvungen att fynda på deras rea, långärmad body 19:-
Köpte även en Havandeskapsolja av märket Veleda, nåt som förut bara funnits i hälsobutiker men som nu Maxi hade i sin hälsohylla! :) Denna finns för att förebygga hudbristningar vid graviditet..
179:- och den kanske inte alls funkar.. Men helt klart värt ett försök anser jag!
Linda(som tipsade mig om denna) hade använt den under sin graviditet & hade inte fått några bristningar, men de kan såklart va annat som spelar in där.. Men hur som hellst, även om man inte kan slippa ALLA bristningar, så är man väl glad om de blir nån mindre? Helt åt helvete kan de väl inte vara eller vad tror ni??! Än så länge finns ju inga bristningar på min kropp.. Men de är ju en tid kvar..

Ciao!

Kort dag..

Kort dag på jobbet, gick riktigt fort så när jag slutade stannade jag kvar 1 timme i lunchrummet för att luncha med Jessica! :) Mycke trevligt med lite skitprat sådär ibland.. De gillas! :D
Tog mig en tur upp till H&M där jag är lite av en stammis, dagens shopping blev: Ett par trosor matchande min nya BH , 1 lång grå t-shirt som är likadan som den jag handlade där för nån vecka sen fast en storlek större :D Så skön så jag ville ha nåt att växa i.. 1 svart t-shirt med nåt vitt tryck på, 1 mascara, 1 diadem..

Jaa, ganska nöjd, fast att jag vet att jag aldrig kommer använda diademet för att jag tycker att diadem gör ont bakom öronen, och att den svarta t-shirten bara kommer passa nån vecka till:P men äsch :D Vem bryr sig?

Jag tog även ett varv in bland mamma-kläderna för att se fall man kunde hitta nåt snyggt, hade inte tänkt handla nåt mamma-plagg nu, men jag tänkte mest till längre fram.. Och jag tycker de är fult! De är liksom tant blusar & tantigt skit.. Hur kul är de när man är 20 år att ta på sig kläder som liknar dom som ens mormor har?!
Kan dom inte ha lite snygga mamma-kläder med utbud för oss yngre också? Behöver inte va så komplicerat, men nån snygg tröja med tryck tex, hur lätt som hellst & genast mindre tantigt!

Nu när jag kommit hem hade jag sån tur att tvättstugan va ledig,så jag kunde tvätta dom nya plaggen direkt..
Perfekt! Så snart blire hänga tvätten, diska lite, & sen ska jag nog sova middag :D

Idag: V.20!! (19+0)
Tiden rullar på...

Morgontrött...

Jajamen, idag är jag uppe i skaplig tid, har hunnit gjort mig iordning & försökt tvinga i mig lite yoghurt, frukost-problem-människa som jag är får jag inte i mig nått vettigt såhär tidigt.. Snart bär de av till mitt jobb, kort pass idag..
07:45-13:00.. Därefter så blir de hem för att sova lite middag, ladda för ikväll..

De ser ut som om Frida & Sofia ska komma hit, Frida vill fira av sin semester litegrann så hon skulle supa?! :O
Haha, gött för henne.. Kanske blir de även ett besök på Club Sanremo!? Eller hur de stavas.. :P
Jaa vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på! Men en sak vet jag säker, och de är att imorn, tordsag!
Då hade de blitt nåt konstigt med schemat, så JAG är ledig, tro de eller ej! :D
Sova länge? Jaa, de blire nog.. :P

Nej nu är de dags att bege sig!

Ha en bra dag! :)

Förbud mot farfarsklocka?

Godmorgon, jag undrar om man kan klaga på sin granne för att dom har en förbannat irriterande "farfars-klocka" eller vad de nu heter, dedär jävla plingandet varje timme gör mig galen på nätterna!!

Kul kväll igår, åska som tusan, fick strömavbrott på jobbet när jag slutade och den "akuta-jouren" som dom har på axbo som ska kunna hjälpa till & guida så att alla datorer funkar som dom ska, sitter på ett tåg & kan inte hjälpa oss?!
Öh, okej?! BRA! Som tur va verka allt funka bra, men ändå..

När jag sedan kom hem, hade jag inge internet, ingen tv, så jag sysselsatte mig med mobilen, stre med folk osv, men tillslut försvann teckningen där också?! Så här låg jag, ensam o mörkret & tittade ut på alla fina blixtar & lyssna på mullret, vilket oväder! Tur att jag va inomhus.. och tur att åskan kom här i karlskoga, så att detta oväder inte kom tll kristinehamn, för Wilma är ju så otroligt åskrädd! Lilla tösen..

Nu blire att göra sig iorning för jobb, börjar jobba 12.00 idag! Jobbar till 18.00..

Tack för alla kommentarer igår, känns bra att höra!

Motiverande?

Helt ärligt, jag klagar inte på värmen, de är väl skönt för alla som har semester att äntligen kunna vara ute & må gött+ få lite fin färg.. MEN, jag klagar däremot på temperaturen inomhus.. Min lägenhet är minst sagt VIDRIG..
Jag får sova utan täcke, och ändå vaknar jag av värme slag & hela jag är klibbig & äcklig.. usch, en kall dusch fick bli starten på min dag..!

Alldeles snart ska jag ge mig iväg till jobbet, jag börjar jobba 13:00 idag, och de är inte heller så motiverande..
För att min bil är 100 grader varm ;) men äsch! Skitsamma.. Nu är jag bitter, bara för att jag jobbar varje dag hela veckan nu när de ska vara fint.. Jag vill ju sola & bada, men men.. De får jag göra nåt annat år iställe!

Jag är inte på bra humör längre!
Jag är sur, besviken & deppig.. Helt onödigt att vara de eftersom de inte löser nåt alls! Jag har slutat svara på vissa människors sms, jag hör inte av mig.. Jag försöker gå vidare ensam & försöker vara stark..
Vilket jag klarar ganska bra än sålänge! Jag vill ha min bebis, så jag kan pussa, gosa & snosa..
Jag kommer ha fullt upp som ensamstående mamma, men de visste jag redan från starten.. Men för de känns de inte bara enkelt på nåt sätt! De är en lång bit kvar, jag längtar..de skrämmer mig inte att jag kommer vara ensamstående mamma, de är vägen dit som är lite jobbig att genomgå ensam.. Mycke som ska ordnas & fixas..
Och när den mogna & ansvariga pappan (OBS ironin) sätter mig i en lite trälig sitts.. Han kommer inte ens befinna sig i Sverige när den lilla föds..och inte på en lång tid därefter heller..

Jag hade inte brytt mig så mycke egentligen om jag inte visste att de innebär massa krångel för min del med familjerätten osv.. Känns som jag har tillräckligt att tänka på & ordna med..

Har jag gnällt klart för idag måntro?!

Kanske.. Dags att bege sig till jobbet nu.. Jiippiee, NOT!

Inte såå långvarig..

Blev inte så jättelång dag på stranden, molnen flockades & de såg inte alls kul ut.. så de blev att packa ihop ganska tidigt, vilket kanske va bra för nu hann jag inte bli bränd iallafall.. :P
Emelie va ju sådär lagom full/bakis också eller vad man nu vill kalla de ;) Jag & Matilda hade ganska kul åt henne iallafall.. "I´m very sorry for last night!"

Haha, jaa.. hoppas dedär ordnar sig iallafall!! :)

Skönt de har varit idag att vara ledig iallafall måste jag säga! Jag har sovmorron imorn också, ska bli riktigt skönt!
Jobbar ju nu alla dagar nu, 6 dagar kommande vecka.. så är inte ledig förän nästa söndag.. Lovely!

Nu blire nog en film till innan jag tar kvällen!

I've finally had enough.


Weeeeeeei! :D

Hallå där, dagen på jobbet idag gick snabbt av nån anldening, va så varm dock... Skulle vilja ha ett par pösiga shorts på mig när jag sitter i kassan.. Känns ju som de är röv-värme i stolen eller nåt! :P
Va så laddad tills jag skulle sluta jobbet 15.00 så att jag kunde räjsa hem, KASTA AV MIG KLÄDERNA, på med bikini, ner till näsets hundbad & BADA!! Så jävla skönt va de.. simma lite, va verkligen inte kallt, skulle tippa på sådär 24 grader :)
Om ni undrar varför jag valde hundbadet så är de mindre folk där, inte så kul att komma själv till en stor badplats kanske & se ut som ett mobboffer?
Till min förvåning kom Familjen Hylén/Sjögren ner till stranden med lilla söta Izabella & stora Leo :D
Kul att träffa dom en stund & stri lite skit innan de blev dags för ett besök på kära Willys som kund..

Handlade lite smått & gott att ta med till stranden imorn :D för imorn är de jag & Slepicka som ställer alarmet,packar kylväskan & ger oss iväg för att pressa! Guuuuu va gött!! Längtar redan efter att få bada igen, älskar att simma runt i sjön när de är så varmt.. Emelie är ju dock en äkta bad-kruka så jag lär väl få bada ensam.. :P

Nu äre dags för mig att laga lite mat :D

Ha de!

JAG VILL OCKSÅ SOLA!

Damn....
Varför jobbar jag alltid dag då de är såhär vamt? Jag skulle nästan betala för att få steka en dag på stranden, simma & bada lite, ha med sig en kylväska med massa gott i och bara njuta! Faan va gött de vore..
Men alla mina lediga dagar är de ju dåligt väder, så jag får väl fortsätta se ut som en blekfis :D
Som tur är så har jag ganska bra hy som inte är sådär blek ändå, är lite brun av min natur.. Troligtvis från mitt norska påbrå ;D HAHA...

Nää, nästa år.. då hoppas jag på en superbra sommar..! För då är jag mammaledig, då kommer jag vara mycke utomhus med bebis om de är bra väder..solhatt , solskyddsfaktor & parasoll vettni! De blir grejer de..
Längtar redan.. Men bara därför kan ni räkna med att sommaren 2009 kommer va kall, grå & regning.. JUST MY LUCK!

Positiva Elin är i farten.. :P

Haha, vet ni? hon som äger lägenheten kom & ringde på dörrn innan jag skulle gå till jobbet..
Hon ville se hur jag bodde & hur fiskarna mår, de är ju hennes fiskar & akvarie.. HAHA.. Fanns ju bara 3 fiskar kvar i akvariet att se på, resten har dött.. Så hon vart helt förtvivlad & fråga om jag inte gjorde rent & om jag inte hade gett dom mat?!?!?!? Jooda.. men dom är ju mongolider dom där jävla äckelfiskarna så dom äter ju upp varandra..
Sen tyckte hon att jag hade stökigt också ;)

Så nu när jag kom hem från jobbet satte jag på ett par tvättmaskiner, jaga runt med dammsugarn, kasta lite fula kläder som låg på golven.. Och nu dog jag vid datorn av värmeslag :D Vilopaus.. :P

Påtagligt..

Jag har innan idag alltid sagt att jag vill jobba tills bebisen ska födas, för att få tiden att gå fort.. vilket den inte gör när man bara går hemma! Men idag jobbade jag från 12.00-21.15... Och min kropp är numera DÖD..
Benen, svanken & ont i magen?! Kände mig haltande & lik en pansionär när jag gick runt nu på kvällen, tog mig en kort vila i massage stolen på min rast i hopp om att ryggen skulle bli lite bättre, men de gjorde så ont att jag inte ens pallade massagen.. Så jag får nog överväga saken en gång till, om jag känner mig såhär död redan nu när jag jobbat vill jag inte veta hur jag skulle känna mig efter en sån här dag sen när jag är FET!
Men jag kanske inte ska klättra på stegar & plocka ner tunga grejer från överhyllan som jag sysselsatt mig åt idag? Kanske är där felet ligger, kanske bär fel eller nåt..

Nej nu ska jag sluta klaga :D Så illa är de inte, bara jag som är känslig!!
Haha..

Nu får de bli lite onyttig kvälls mat här.. sen sova tidigt tror jag!

Heath Ledger..

Jag känner mig som en äkta fjortis, men jag är faan kär i Heath Ledger :D
Ligger på soffan nu & kollar på 10 orsaker att hata dig...
Har nog sett den filmen närmre hundra ggr.. men den är lika bra varje gång tycker jag, just bara för att Heath Ledger är så het i den filmen.. Men men, han är död nu.. så jag får nog försöka gå vidare med mitt liv och släppa honom..
*Huumor*

Några bilder ¨på Heath Ledger, fast här är han inte hetast enligt min smak & tycke..
För de är han då han har långt & mörkt hår.. passande till hans mörka fina ögon:D


Vilken slapp dag jag har haft, eller ja, jobbade morgon idag.. och jag har verkligen problem med morgonpassen med tanke på att jag inte kan äta frukost tidigt, och de är sååå lång tid innan jag får min efterlängtade frukostrast!
Men de får gå, för nu tog jag på mig ett extra morgon-pass på lördag.. Så penga-kåt av mig så jag kunde inte säga nej..

Efter jobbet åkte jag hem, la mig & sov middag.. *sköönt*
Sen bar de av till affärn för att handla lite så att jag kunde laga mat+matlåda inför morgondagen..

Nu inväntar jag Frida, hon ska nog komma över på besök, får se om vi går på Statt ikväll eller vad vi ska hitta på?
Inget är bestämt, och imorn har jag ju som tur är sovmorron..

IDAG: jag är fortfarande helt glad över att jag fick se min bebis igår, de va så himla fint att se!!

Uppdatering av akvariet: En av dom fetaste slöjstjärtarna låg död på ytan imorse..faan va vidrig, den vägde säkert ett kg när jag skulle håva den.. USCH! Tur att Noy snart flyttar hem till sitt så jag slipper dom där äckel-fiskarna..

Bara 3 kvar nu i akvariet.. :P Hahaha, va nog kanske 12 fiskar eller nåt från början.. ooops...


Ultraljudet...

Idag har jag varit på ultraljud, de va riktigt häftigt att se & jag va helt fashinerad över hur allt såg ut, att de verkligen fanns en riktig människa där med tår, långa ben osv.. Allt såg bra ut & de va en lättnad att se..
Dock va jag så inställd på att få reda på könet idag.. Men de sket sig ju.. När hon gjort alla mätningar & allt som va tvugna att göras skulle hon se vad bebisen hade för kön, så vägrade bebis att sära på benen!!
Den låg med benen helt ihop i fosterställning, och röde bara nedre delen av benen, men vägra blotta sitt kön!!
Vadå envis??! Kollade från alla möjliga vinklar & jag föreslog att tanten skulle butta på magen lite för att få bebis att reagera & sära på benen.. Men NÄÄÄ!!!
Bebisen ligger tydligen så skyddad & de går inte få den att reagera..... :S

Jag fick ett nytt BF.. 23e December! Julaftonsbarn kanske vem vet?

Jag har ingen scanner så jag lägger upp en fotograferad bild av fotot sålänge! :D
Kan också tillägga att jag inte kan med inställningarna på kameran så dom kanske blir lite rolig färg & konstigt ljus men skitsamma :D


Ikea!

Som jag avslutade mitt förra inlägg skulle jag ringa min grillmästare & fråga vad som stog på schemat för dagen..
Hon va som vanligt bakis;) Vi beslutade oss för en tur till örebro/Ikea..
Efter mycket om och men kom vi iväg.. och med oss hade vi " Ett par negrer" som Emelie utryckte de.. :P
Nicklas: " Jag är faan ingen neger, han kanske är de men inte jag "
Nej Nicklas, vi vet att du är halv-indier and that´s okey!

Aja, de blev en snabb tur dit..ett besök på Ikeas restaurang för att äta lite köttbullar.. :P
Ett varv i butiken för att leta grejer till Emelies lägenhet som vi inte hitta.. :(
Jag såklart kom inte ut tomhänt... Jag är en impuls-människa och älskar impuls köp!!
De blev en säng idag! :D Man får passa på, de är ju inte varje dag man har med sig några som kan hjälpa till & bära!
  

De va riktigt trevligt iallafall och jag blev tillslut ganska nöjd med min söndag trotts detta skit väder!!

När vi kom tillbaka till stan handla vi lite chips, godis osv.. Emelie & Nicklas skulle se på Morgan Pålsson filmen & jag föll för de onyttiga i affären också såklart..
" I´m from sweden..ABBA, IKEA, allemansrätten" Hahaha...
Så jävla bra.. Morgan Pålsson!

Ha en fortsatt trevlig söndag! :D
För de ska iallafall jag ha!

Slapp söndag..

Jajamen, idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, tappade motivationen när jag insåg att dagen skulle bestå av regn.. Hade först tänkt mig att åka till kristinehamn, borsta wilma, ta en promenad med wilma i skogen osv..
Men nu rann allt de ut i sanden..

Jag längtar tills på tisdag, och just nu känns tisdag väldigt långt bort..
Fast de är ändå ganska nära...

Jag har glömt sagt att jag klippt av mig håret..! :D Här har ni resultatet!!
Kort bak, och lite längre fram, så de blir en kontrast liksom :D



Till er läsare, om ni klickar i spara rutan så slipper ni skriva in användarnamn & lösenord varje gång ni ska in på min blogg, Kicki va smart nog att lägga märke till de, bara jag som inte fatta! :D

Har ni några förslag på vad man kan göra en grå & tråkig dag som denna???

Kanske skulle jag ta & ringa min grillmästare för att höra vad hon har på schemat??

I´m back!!

Yes, nu har jag haft ett litet blogguppehåll..samlat mina tankar efter svek, knas & gnat..
Har velat ordna med lösenords skyddet & funderat lite mer innan jag skrivit här..
Jag är en skriv-nörd! Under dessa dagar då jag inte bloggat har jag iställer klottrat ihop massa sidor av tankar, text & mind-maps i ett kollege-block.. Tycker de samlar tankarna litegrann åtminstone vilket jag behövt dessa grubbliga dagar!!

Just nu, ledig helg! Avklarat mina veckor i frukten och återgår nu till vanliga schemat, med frukt bara en gång i veckan..
SKÖNT att slippa tänka på de ansvaret.. :P SOVA LÄNGE vissa dagar iställe för att gå upp 06-07 varje morron! Me like..

Idag gick jag dock upp tidigt ändå, jag åkte till Köping tidigt imorse med min kusin och hennes hundar Aurora & Totte..
2 gosiga berner, så goa hundar verkligen! Riktiga små krambjörnar, eller ja, små vet jag inte.. :P
Internationell hundutställning där va de iallafall,konstigt jävla väder, träffade även Wilmas uppfödare där & Wilmas kullsyskon Nemo, som förövrigt vann sin klass och blev bästa hane den stilige herren.. Alla beardisar va så fina & fluffiga nu när dom va fixade till utställningen, bara saknade Wilma under hela tiden jag såg dom, så underbara hundar! Synd bara att päls-jobbet är en plåga..
Imorn är de dags för Wilma att få sig en omgång av kammen! ;P Hon HATART!!

Jag längat tills tisdag!! Ge mig tisdag NU,NU,NU!!!! :D
None

Lösenords skydda!!

I fortsättningen kommer jag att lösenordsskydda min blogg, om jag hittar hur man gör..
Detta pga att mitt liv som jag skriver om i min blogg tydligen sticker så i ögonen på en person att de ställer till med problem och skapar konflikter hos andra vilket absolut inte är syftet med min blogg..

Så till er som vill fortsätta läsa min blogg kan med en kommentar skicka din e-mail adress så kan jag ge er lösenordet på den vägen så ni kan fortsätta läsa!!


Gravid/förälder med erfarenhet av piercing?

Isånafall kan ni väl hjälpa mig! :D

Jag har sen några år tillbaka en piercing i bröstvårtan..
Min mamma säger att jag ska ta ut den och låta den läka, men vilken mamma säger inte så till sina piercade barn? :P

Spelar de någon roll om man har en piercing där sen när man fött sitt barn?
Om man tar ur den såklart så att den lilla kan amma, men spelar de nån roll om jag har de tills dess så den är oläkt eller vad man ska kalla de?

Bra dag!

Jajamen, jobbet gick bra, trotts lite fjäsk & slit hos chaufförerna för att få lite varor extra levererade.. men de gick tillslut! Bara för att jag va så söt & trevlig.. Kanske inte många som lyckas med att få en binge potatis levererad av Milko annars? :P

Efter jobbet drog jag hem, bytte om & hämta mina inlines, tog mig en tur till kristinehamn.. I korset fick jag syn på darlingens bil med en ful brunett bakom ratten, men vem bryr sig.. :P  Han hade ju ändå redan berättat att hon hade den så, och de är väl som han sa..insidan som räknas.. Iallafall.. 1 mil på inlines i kristinehamns skärgård med brorsan, kan säga så mycke som att vägen ut så va den sån jävla motvind att man fick kämpa för att ta sig framåt, tillochmed i nedförsbackarna! Va riktigt kämpigt där ett tag! Men vägen tillbaka gick som de skulle, medvind & allt så de rulla på bara fort :D Kul,kul!

Hämta Wilma innan jag åkte hem också, goooooos!!

Jag lever!

Bara så att alla vet, JAG LEVER!
Telefonen har gått varm sen 01:00 inatt, och hela dagen idag...
Pga den hemska olyckan som hänt i karlskoga igår kväll.. En av bilarna va ju såklart likadan som min och de rörde upp folks känslor när en ung tjej dött.. Eftersom min bil kanske inte är av den vanligaste färgen i den modellen..

Tycker de är hemskt att hon dog! Otäck olycka..
Men skönt för mig att se/höra att så himla många bryr sig & oroar sig för mig..

Tack för omtanken!


Kärlek!

Är inte detta kärlek så säg till!!

" Du är den allra vackraste tjej som jag ens vet om, det verkligen lyser om dig varje gång jag ser dig. En liten ängel är du för mig, kommer alltid att vara! Min ängel. Kommer aldrig släppa dig helt , Mongo bongot kommer alltid vara hos dig. Tro mig! Lita på det. Finns för dig när du behöver mig. Mina tankar går fortfarande tillbaka till Gräsviksvägen 14, dagligen! Jag blir varm. En tår kommer ibland. Fina minnen, det har vi verkligen! I allt  mörker. Älskar dig. "

Jag har lovat att inte nämna nånting om när vi ses & hörs, pga att nån läser & ifrågasätter allt jag skriver här.. men detta lilla sms gjorde mig så glad & varm att jag ville dela med mig lite av dom fina orden! :D
Ingen kärlek utan trubbel (stora eller små)! För då äre ingen äkta kärlek.. Så de så!
Men ändå är de för mig obekripligt hur man kan va så ond & elak mot någon man bryr sig om & älskar.. Sjukt, jag har gjort saker som mitt samvete ibland viker sig för.. Just för att jag får se & höra att detta får han att må dåligt..
De ger mig ångest! Men man lever ju i nuet, så tyvärr kan man inte ändra gamla ting & få dom ogjorda.. Hårt men sant!



Gött, lite ledigt nudå! Äntligen..


Ömma fötter..

Jag gillar inte mina arbets skor längre nu när jag jobbar så mycke, i slutet av arbetspasser känns de ju som om fötterna väger MASSA pluss att dom är helt ömma så man helst inte vill gå ett endaste steg framåt... :P
Annars är jag nöjd med dagen!
Slappat ganska mycke på eftermiddagen da, rastat med Slepicka både på lunchen å kafferasten & ätit ett par kärleksmums... GÖTT!

Jag fick idag ett "Beviljas" på en lapp i mitt fack angående ledighets ansökan till den 22:e..
Kändes riktigt bra måste jag säga, nedräkning nu ju!! De närmar sig ultraljudet..
OCH JAG LÄNGTAR SÅÅ MYCKET!! Vilken upplevelse liksom, jag vet inte riktigt hur de går till, hur de kommer se  ut, om jag kommer va nervös innan osv..  Känns iallafall spännande tycker jag!
11 dagar kvar..

Dags att slappa vidare ;)

Hörs da!

Dagen idag..

Jag fattar mig kort idag...
10 timmar jobb..jour, tvätta, diska, fixa matlådor tills imorn..
En kvart i massage stolen, och nu är min kropp död!

De blir äta, se på tv, hänga sista tvätten, sen sova..
Imorn äre jobb igen..puuh..

Love,love,love,love YOU! ;P

Måste bara tillägga dagens humor på jobbet!!
En prisettiket i blöjhyllan: Pampers Newborn CP

Vafaan?! Var kommer CP ifrån? :D haha

Thomas: " Joo men de är väl såklart blöjor för nyfödda CP:n?! "


Kortis dag..

Jajamen, dagen idag gick fort.. Va skapligt seg imorse när jag skulle upp..för av nån anledning vaknade jag 05:11 idag och va pigg?? Kunde inte somna om förän tydligen precis innan klockan ringde.. JOBBIGT!
Tog ett par timmar innan jag vakna till liv.. :P
Handlade med mig melon & kumquats hem.. :D Gött de..

Idag ska jag bara slappa & ta de lugnt, bra sliten.. Ska laga lite mat om ett tag tänkte jag så jag har matlåda också..imorn jobbar jag 10 timmar..så kan va gött & ha ordentlig mat istället för nå jävla snabbmats-skit.. :P

Skulle egentligen behöva städa lite här hemma också, ser lite rörigt ut här inne, men motivationen är inte på topp..

Igår fick vi oss en trevlig tur till karlstad, en snabb-visit.. Affärerna vi skulle till hade visst stängt innan vi hitta fram.. :P
Men de blir en liten trevlig tripp iallafall.. :) När vi kom till karlskoga igen så ville vi äta på restaurang..den ständiga hungern ni vet.. :P så de blev ett besök på Katrinedalskrogen eller vad de heter, riktigt bra mat tyckte jag! :D

Nej, nu ska jag sätta fart här hemma! :)

Dagens shopping.. :)

Än sålänge är jag nöjd!
Handlade ett par jeans på Jon & Jonna eller vad affären heter, ett par som va lite stretch & lite vid modell så min fylliga rumpa fick plats i dom!
På H&M blev de shoppat 2 st längre t-shirts i stretch, en grå & en svart.. lika bra att köpa kläder nu som man kommer få plats i ett tag till.. Hittade även en fin svart/rosa BH i storlek 80C...ooops, alla mina BH:ar är ju typ 75B på så de är bara sutta skiten för nu äre byebye med min nätta tonårs kropp!! :D Nu fyller jag ut riktigt, graviditeten är nu inte längre omärkbar.. Men mina bröst klagas de inte på än iallafall!!  Haha ;)
Har ökat 3 kg i vikt sen jag blev gravid, dessa kilon sitter på brösten & rumpan.. Trevligt va?

Idag är de bara 2 veckor kvar tills mitt efterlängtade ultraljud!!
Då får jag förhoppningsvis ett BF datum som är mer exakt, och jag får förhoppningsvis se att allt ser bra ut..
Ska bli såååå spännande!!! Och jag vill kunna se vad de är för kön, men bara för att  jag vill de så kommer de säkert inte gå att se.. :P

Nu snart kommer Emelie. S & Matilda hit & hämtar mig, de blir en tur över till Karlstad på någon rea eller vad dom yra om?! De blir nog bra, bättre att ta en tripp sådär när man är ledig än att bara sitta hemma framför dator/telefon/tv...
Eller hur?

Lediga dagen! :D

Gud va skönt att få sova till nu, vakna av sig själv & inget jävla alarm!! :D
Underbart!!

Ska nu ta mig en dusch & göra mig iordning i väntan på att Helen & Noah ska komma in till Karlskoga så vi kan ta en tur på stan, så äre tänkt... Sen vet jag inte, men nåt lär jag ju hitta på iallafall!!

Ha en bra dag alla!! :D

Tänker tillbaka...

Jag sitter & läser på internet om filmen som kommer att visas om Knutby i vinter..
Alla tankar kommer upp på nytt och de ger mig rysningar i kroppen.. De för mina tankar tillbaka till morgonen den 10:e Januari 2004 då pappa kommer ner till mitt rum tidigt på morgonen, väcker mig för att berätta att något hemskt har hänt...
Innan han hunnit berätta klart hade jag en klump i halsen och rös till.. Usch, allt va så ovisst, och då visste vi ännu inte vem som hållt i detta vapen som tog Alexandras liv.... Jag tänkte på Helge, jag tänkte på barnen..jag tänkte..INTE EN GÅNG TILL!

Dagarna va långa, och speciellt den dagen...jag sörjde vackra Alexandra, och jag tänkte om och om igen på vad som hade hänt, varför?  Kommer Helge klara detta? Och hur kommer de gå för barnen nu? De stod på löpsedlar & alla tidningar, man kunde inte förtränga verkligheten för var man än vände sig så fanns den där.. Och den finns där än idag..

När jag tänker på detta så blir jag lessen, undrar hur folk runtomkring kan vara så okänsliga & påpeka detta EMOT MIG på ett negativt sätt.. Detta rör sig om min familj, ett efternamn som jag stolt bär efter min farfar, FOSSMO..
När jag tänker på mitt namn, så tänker jag på att de är unikt, de är från norge, de är från min farfar, och jag gillar de..!
Men alla andra runtom tycker att man ska byta av olika anledningar.. för att slippa alla dåliga reaktioner från folk runtom..

För er är Helge ingen annan än KnutbyPastorn, han som gjort dåliga saker & sitter där han sitter..
För mig är Helge min farbror, min gudfar, han som alltid hade roliga skämt & höll stämningen på topp även då de kanske egentligen va svårt.. Jag känner inte Helge som pastorn Helge, utan för mig är han bara Helge..
Han som har exakt samma smile-gropar som alla vi Fossmo har..
Jag kan bara inte tycka illa om honom även för vad som hänt & varit..

Lägger in två länkar där Sara demostrerar sitt mord..
De ger mig hemska rysningar varje gång jag ser de, och jag fattar inte hur hon själv klarar av att utföra dessa handlingar :S

http://www.youtube.com/watch?v=X7YC3QZWzW8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kARlhywPll8&feature=related

Vilken dag! :D

Allt har gått huuur bra som hellst, vaknade en timme före alarmet, va stressad & ville komma till jobbet & sätta igång med 2 dagars beställning, skyltbyte+ta bort bordet & fixa inför veckans annonsvaror, få upp alla pallar & sedan skriva alla skyltar till morgondagens prisändring.. ALLT detta på en dag, av den anledningen kände jag mig stressad, vilket tydligen va bra för jag fick allt gjort fortare än jag kunnat ana! :D

Skönt att lämna stället i ett bra skick & veta att imorn, tisdag, då är jag LEDIG! Min enda lediga dag denna vecka iofs, men de ska bli skönt!! Sova lite & kanske hinna med att träffa lite kompisar..

Tralalalaaa, humöret på topp! :D

Söndag..

Jaa, en äkta slappar dag!!
Sov bort typ halva dagen, sen stre i telefon ett bra tag, därefter gjorde jag rent akvariet..usch va äckligt de är med fiskar!! Aldrig att jag tänker skaffa eget, nog för att de är jävligt fint & sådär men usch vad fiskar luktar illa!!

Tog mig en sväng till mammsen i Kristinehamn för att gosa med Wilma.. Oj,oj,oj vad glad & vild hon blev när jag kom.. lilla tösen, hinner ju aldrig med att träffa henne nu när jag jobbar så som jag gör.. saknar dendär hårbollen!
Därefter blev de att kolla läget i björneborg i brorsans nya lägenhet, pappsen bjöd på kvällsmat, därefter en kopp te i Malin & Martins hus som dom flyttade till igår! :D

De är väl ungefär vad jag hunnit med på min lediga dag...

Igår förresten blev de brännboll, grillat & utgång! De va kul faktiskt, va jävligt trött bara eftersom jag jobbat som en tok under veckan..  men men, de va värt att va lite trött när de ändå va så kul! :)
Hade ett mycke spännande samtal inatt också med ett par fyllo, men mer än så får jag ju inte nämna i bloggen..! Haha..

Alla älskar att klämma, se & klappa på min mage! :D
Jag känner mig ännu inte bekväm med den sortens uppmärksamhet, men de kanske kommer??
De syns ju inte så jättemycke, syns ju om jag har tajta kläder eller så..en liten bula!
För övrigt har den bara blivit hård...

Nej nu blire kvällen, alarmet ringer 06.00 imorn, jobbar 07.00-16.00...
Frukt..ge mig motivationen..............
Nattinatt!!

Internet tillbaka!!

Suuuper bra.. :D
Tack Krull ;)

Nu är äntligen denna arbetsvecka över, så nu ska jag vila mina ömma fötter lite innan jag fixar käk!
Glennan skulle komma hit sen också så jag måste pigga upp mig lite så jag orkar va social! :D
Imorn är jag ledig, min enda lediga dag denna vecka & den förtjänar jag!!

42 timmars arbete nästa vecka då.. ska faktiskt bli skönt ändå!! :D
För de va ju faktiskt 3 dagar med LITE sovmorgon på schemat!! Då ska man ju inte klaga.. :P

Idag jobbade jag med Jessica & My.A på golvet.. en smart killer "RÅKADE" dra ur sprinten i en av våra brandsläckare, och "RÅKADE" spruta ut skumm över hela golvet, under pallar osv?! Pappan: " Han pillade lite!"
Ööööööh, okej?!??!! Hmm, aa vad säger man.. haha..

Näääe gott folk, jag återkommer!! :D

Frukt all day long!

Hej alla glada, och ursäkta för min sega uppdatering men jag har ju inge internet..igen.. Hade ju Glenns com hem men han hade ju sagt upp de så de funka bara juni ut.. Så jag kan inte svara på kommentarerna just nu men jag läser dom på telefon! Just nu: mycke jobb, mycke ansvar.. Helt oväntat fick jag nytt schema, pga sjukskivningar, semestrar o folk som slutar.. Jag har de kämpigt eftersom jag inte är van med detta, men de är kul också och jag hoppas att jag kommer in i alla rutiner fort så jag kan prestera bra så ni slipper handla rutten frukt;) annars händer inte mycke, precis fått höra hemlis och de gillar jag! :) känns super spännande! Du läser o du vet vad jag menar ;) nu blire snart kvällen för mig, tidiga mornar för mig numera.. Skrutten ringde nyss också för att säga godnatt, och de va bara de jag vänta på innan jag gick o la mig.. Så, godnatt & sov så gott!

RSS 2.0