Baddags!

Idag har vi varit hos Theas farmor & farfar,faster & farbror på fika, pratade lite smått om dopet osådär..
Ska bli roligt faktiskt! Var trevligt där, som vanligt! Theas-farmors-mamma(vet inte vad man kallar den släktrelationen?) var iallafall på plats och hade köpt paket till Thea! :) Hon fick en röd tunika med matchande byxor som hon kan ha till sommaren, perfekt! Theas farmor hade också köpt en söt tunika som var rosa, även den till sommaren..GULLIGT! :D

Nu är vi hos min mamma, Thea ska få bada badkar! Konstigt nog så gillar hon inte att bada baljan alls, men badkaret är roligt?! Ändå har jag samma temperatur på vattnet.. Kanske beror på att baljan är så liten eller vad annars orsakar hennes irritation i baljan? skitsamma, orkar inte bråka med henne i onödan så hon får helt enkelt bada badkar så är alla nöjda:D

Det blir mat & tv-tittande här ikväll, lugnt & trevligt!

Tack för igår förresten Jessica & Madde, det var god mat & trevligt folk! ;D


Bokat dop! :D

Nu är Theas dop inbokat, detta blir av den 25:e april 14.30 i Kristinehamns kyrka!
Då var det bara den svåra delen kvar...vilka ska man bjuda & inte bjuda?
Ska försöka hålla detta litet med dom närmsta helt enkelt.. Så ni som inte får någon inbjudan får inte bli lessna, det betyder inte att ni är dåliga vänner eller att jag glömt er..

Jag kunde inte bry mig mindre!

Fjantigt tjaffs & massa gnäll..
Nej tack, jag klarar mig bra ändå! ;)

Idag ska Thea få en sängmobil ovanför sin säng om moster hittar någon bra i karlstad!
Ska bli intressant & se vad lill-skrutta tycker om att ha en sån.. Rebecca berättade att hon inte kunde ha sån till Malte för att han vägra sova när han hade nåt ovanför sängen att kika på..
Så hoppas jag inte de blir för Thea!

Nu äre snart helg igen, ska bli skönt..
Imorron: Fredag..då ska jag & Thea iväg på 20-års fest i Karlskoga..
Drar dit vid halv 7 så vi hinner vara där en stund innan det spårar ur med total fylla, för då ska inte vi vara kvar! :)
Jessica & Madde ska ju såklart firas!! :D
Så nu slipper NÅN handla ut från systemet åt dom *hooooost* ;P

Här kommer lite bilder från världens underbaraste Thea när hon badar! :D
Hon fick lite röda ögon & drägglar lite men vad gör de? :P






8 veckor gammal..

Idag blir min goding hela 8 veckor, och vi har vart på BVC för vägning idag..
5500gram exakt! Nästa vecka ska vi tillbaka dit men då äre en läkarkontroll..

Förkylningen är bättre redan! Hon hostar litegrann då & då men inte alls som igår, och nyser gör hon inte heller längre.. Snabba vändningar här!
Thea har börjat sova i sin spjälsäng istället för vagga nu... Hon grejar så himla mycket framåt morgonen, ligger & sparkar & dundrar så jag tyckte det kändes bättre att ha henne i en stadig säng..
Hon har så himla bra morronhumör dendär lilla damen, hon ligger & "pratar" och grejar när hon vaknat för dagen istället för att gnälla som hon gör runt 06 när hon ska äta! Gissa om de är underbart att vakna till hennes jollrande framåt 10 tiden? Måste skaffa en såndär sängmobil att ha ovanför hennes säng så hon har nåt roligt att kika på när hon vaknat..

Nu är jag hemma hos mamma, ska äta lite lunch här medans Thea sover middag:D
Sen kommer hennes pappa hem till oss, vi ska hyra film & laga mat..gött!

Förkyld bebis...

Usch, imorse ca 07.00 vaknade Thea & hade host och nysattacker.. min lilla bebis har blivit förkyld:(
Kom inte upp ur sängen förän nästan 13.00 idag..hon alltså, jag va uppe tidigare!
Stackars, så svårt när dom är såhär små!! Hoppas detta går över snabbt nu! Ska ta en tur till apoteket o se fall det kanske finns näsdroppar eller nåt..
De sägs ju att bebisar ska vara immuna mot förkylningar osånt när de ammas fulltid, men tydligen inte!

Barnbidragets dag..

Idag har jag vart nästan ÖVERALLT..

....började dagen med ett besök på MVC, det var dags för efterkontroll.. Vilket jag inte pallade med så fick en ny tid om ett par veckor, får se om jag är lite tuffare då! ;)
Därefter tog vi en tur till björneborg för att hälsa på hos pappa, där vare livat som vanligt bland barnen förståss och Alva lurade till sig en tårta av mig med sina hundvalpsögon när vi va på "köppra".. Säga nej till ett sånt charmtroll när hon säger snäääälla?! Neej det klarade jag INTE.. Men jag måste nog lära mig att säga nej, annars kommer Thea bli en bortskämd skitunge! ;P

När vi fått besked vad för typ av utslag lilla Izabella hade efter deras besök på BVC (smittsammt eller inte) så åkte jag, Thea & Theas pappa hem till Robin, Sandra & Izabella för att kika på deras hus & sådär.. Bara ett par år efter dom flyttat in ;) Men det var jättetrevligt iallafall! :D
Nu på kvällen åkte vi till Theas farmor & farfar och blev bjudna på mat & kikade på Let´s Dance..

Imorron ska jag ha en dag med min lilla goding utan några tider att passa, sova länge & alltdedär!!
På dagen ska jag vara HEMMA! Det behöver både jag & Thea, lite kramar på soffan och bara lalla runt i mjukisbrallor :D
Blir en visit till mammsen på kvällen men de är ju bara några hundra meter bort..

Det ramlar in lite frågor gällande mig & Theas pappa, och jag förstår att nyfikenhet dyker upp hos er så nu ska vi se till att få lite klarhet i det hela! Jag är ju väl medveten om att vi träffas rätt ofta & gör ganska mycket ihop nu de sista två veckorna.. Men NEJ, vi är inte tillsammans, försöker inte bli tillsammans..
Det blir atomatiskt att vi gör en del saker ihop för att han ska kunna få en bra relation till Thea..
Och klart hans släkt/familj/vänner vill träffa Thea precis så som mina vänner/släkt/familj har gjort, bara de att Thea är på tok för liten för att klara sig utan sin mamma.. Så jag blir atomatiskt mädhänget om Thea ska visas upp vare sig han vill eller inte! :) Dessutom så kommer vi faktiskt väldigt bra överrens just nu så jag tycker inte alls att de är på nåt sätt jobbigt att ha honom här, eller att åka till honom! :)

Nu ska jag ta kvällen, min älsklings bebis ligger redan nerbäddad i sin vagga och sover<3
Nattinatt!



Vacker nalle!

Thea har fått en skitsöt Bukowski Greta nalle från sin pappa..
Den är jättefin..hon fick även en söt body matchande klänningen som hon fick i helgen av sin farmor:)
Bortskämd dendär tösen som får presenter hela tiden från alla håll & kanter! :D
Theas pappa sov här i natt, han klev nog inte upp ur sängen förän 14 tiden idag så de va nog slitsamt att höra på Theas morgongnäll när man inte är van ;)
Praktiskt att ha en pappa tillgänglig måste jag säga, man kan handla med bärhjälp, man kan springa i tvättstugan utan problem, man kan duscha i lugn & ro utan att ha en gnällande bebis i baby-sittern bredvid duschen :D


7 veckor idag!

Idag blir världens underbaraste Thea hela 7 veckor!

 




På landet!

Jag hade frisknat till igår när jag vaknade, så runt lunch packade jag väskan o sen åkte jag och Thea ut på landet där vi nu befinner oss! Hon ligger bredvid sängen och sover i sin vagn:) Idag fick Thea en jättegullig stickad tröja och ett par söta sockar av Eriks mamma som hon stickat, vitt och rosa! :)(nu blir ni förstås nyfikna på vem de är men de ska ni få fundera vidare på för att hålla bloggen lite spännande! ;)) Vad har vi gjort mer idag då? Jo, varit ute och gått ca en och en halv timme, därefter gick vi in och såga sönder våningssängen.. Väldigt smidig liten idé vi fick! :-) men roligt var det! Imorgon ska vi åka hem, åker inte hem så jätte tidigt.. Ska ut och gå i den friska luften igen då! Så gött när man kommer hit och slipper gå inne i stan när man vill ut och få "frisk luft".. Nej nu får det räcka, bloggar ju från min mobil och de blir så tölit! :) godnatt med er!

Allahjärtans dag!

Idag är de allahjärtans dag och jag har blivit sjuk,igen!!
Kännt mig sliten i flera dagar & igår kom feber, febervärk & frossa.. känns så typiskt att jag blir sjuk nu för andra gången sen jag fick Thea.. innan dess blev jag typ aldrig sjuk förutom nån förkylning..
Säger de igen: tur att jag har en snäll bebis!! Orkade inte sova inatt men snäll som hon är har hon låtit mig sova några timmar nu på dagen istället!

Men men, idag har Theas pappa, faster, farmor & Alex vart här på fika..
Thea fick en allahjärtans dag present, en jättesöt klänning! :)

Nu blire matdags sen vila igen..
ha de!


Trött..

Idag är jag lite sliten, vet inte varför riktigt för bebis sover fortfarande bra på nätterna & inte går jag upp tidigt..
Men men.. Idag efter vi vart på familjerätten & skrivit på papper så gick vi till Café paus & fikade med Emelie, Sahlin & lilla Noah.. Strax därefter åkte Theas pappa hem igen.. 

Nu tittar jag på Sveriges värsta bilförare i väntan på att Knutby-Vägen hem ska börja..
Men ärligt, Sveriges värsta bilförare.. Kan man verkligen vara sådär jävla DÅLIG?! Känns ju som om de är mycke fejk & trams för sådär dålig som vissa där är, är ju inte ens såna som inte har körkort.. Hur har då dessa människor fått körkort kan man fråga sig om dom nu är sådär på riktigt...?? 

Världens sötaste!

Ååh jag är så stolt mamma till min underbara Thea!
Hon är så himla mysig & go.. nu äre ganska lätt att få henne att skratta & jollra:D
Nu på kvällarna är hon en riktig "knä-hund" så man sitter ganska låst med henne i famnen, men det är hur mysigt som hellst när hon är så kram-go så jag tänker inte klaga..
Tänker njuta av hennes tid som liten nu när hon är "beroende av mig" och inte kan lämnas bort:P

Idag: tog en promenad till mamsen strax innan tolv, sen gick jag & mötte Emelie & Noah, tog en tur till kuk-huset och sen gick vi till Öppna förskolan, där fick vi göra avtryck på våra bebisars händer & fötter..
Sen lockade jag hit mamma lite så jag kunde tvätta, diska, gå ut med sopor & dola lite..

Därefter ringde min pappa & berättade att dom fått besked om ett hus, så i April troligtvis kommer dom bo i hus igen, skönt för barnen!! :D Skaffa pool,studsmatta,grill & ett kylskåp nära uteplatsen så kommer ni se mycket av mig i sommar för då ammar jag inte längre ;) Haha, skämta bara lite med er! (fast de vore ju trevligt eller hur?! )

Snart ska jag ta kvällen, tänkte gå upp i tid imorgon så jag är duschad,ätit & klar vid tolv för då kommer Theas pappa hit..
Vi ska gå till familjerätten & skriva på några papper eller vad de nu va eftersom vi gjort DNA-test där..
Verkade lite luddigt när jag pratade med henne på telefonen så fattade inte riktigt vad det var..

Nattinatt!

Suga på tummen?!

Lilla Thea har fått en dum ovana..hon suger på tummen!!
hon har ett sånt enormt sugbehov, hon ammar, och sen har hon sin napp i munnen ganska stor del av dygnet..
Men nu på senare tid så spottar hon nappen och väljer tummen.. Så jag ligger på nätterna och lyssnar på när hon tuttar på sin hand..hmm.. Hon har ju napp, varför kan hon inte va nöjd med den när hon ändå har den såpass mycket??
 
Well well..
Thea blir 6 veckor idag!!
Jag & pappa A var iväg till BVC för vägning & mätning.. Hon hade växt REJÄLT och väger nu 5265 och är 58,5 cm lång.. En bra bit över normal-kurvan ligger hon :) En robust dam lilla Thea! :D

Ajja, de va allt för idag.. Ha de!

Det gick bra :D

Nu har Thea träffat sin pappa..gick faktiskt väldigt bra, Thea va väldigt nöjd när hon fick sitta i hans knä & kolla på hans roliga hår..(dreads) Jag själv kände mig som en riktig blekfis när jag såg hans solbränna..
Men inte så oväntat med tanke på att han nyss kommit hem från en resa i asien som varat några månader..AVIS, jag vill också va brun!!

Nu känner jag mig lite lättad, va väldigt nervös innan han kom hit.. Har ju inte pratat med honom sen maj liksom innan idag.. Så nu är jag lite lättad eftersom det gick såpass bra..
Tror han skulle med till BVC på tisdag också, så nu tar han nog pappa-rollen ganska mycke på allvar, kul för Theas skull tycker jag ju.. Glad att det blev såhär i slutändan ändå, även om jag innan tyckt och kännt annorlunda vissa stunder..
Detta handlar ändå om Thea, så nu får jag inte va barnslig & långsint längre.. utan istället sätta mig själv i andra hand & agera som en förälder! :)

Gött mä helg!

Yes!
Skönt med lite helg tycker jag.. Igår va vi hos min mamma och åt hemma-pizza & kollade på Let´s dance litegrann & jag passade på att bada badkar.. JAG VILL HA ETT EGET! Men de blire inge med..
Idag har jag haft mamma här som "barnvakt" medans jag sprungit i dendär tvättstugan..sjukt vad mycke tvätt man får när man har barn alltså :)

Därefter tog vi oss en tur till Bergslagshallen för att kolla på när jobbet spelade handboll, tjejerna-killarna och gissa vilka som vann?? Joo, tjejerna! :D Bra jobbat!!! :D:D:D
Sist gjorda idag va att åka svängen över björne när jag skulle hem från Karlskoga, hälsa på pappa & co litegrann och förmodligen tjatade jag väl öra av dom med massa skit! =)

Vet ni vad? Imorgon ska Thea få träffa sin pappa för första gången..
Han kommer hit.. Lite oväntat men.. :)

Nu ska jag gå & krypa ner med min bebis (som redan sover såklart)
Nattinatt med er!

Dagen gick fort..

Aa idag har dagen gått hur fort som hellst...
Men vad har jag gjort då??

Joo, jag har ringt och bokat tid för efterkontroll, hämtat våra barnvagns skyltar, postat brev till f-kassan, handlat semlor & promenerat hem till Emelie för en fika! :D Så nu fick vi se Emelie & Magnus lilla Noah igen, fast han sov typ hela tiden så man såg ju inte så mycket av honom.. Jag hade tagit med digitalkameran för jag tänkte ta lite kort på Noah & Thea..
Men TYVÄRR va batterierna slut när jag tog fram kameran...skit också.. får bli nästa gång!!

Sen har jag inte gjort så mycke mer än plockat lite hemma med disk osv..
Kollat serier iofs.. haha, man är ganska förslappad nu när man går hemma! =)
Nu ska jag ta mig en dusch medans mamma kollar Thea, sen ska Thea få bada! :)

Ha de!

Snål på foton..

Har snålat lite på korten den senaste tiden, här kommer ett par!! :D

Thea 1 månad:




i mormor´s knä:


Babygym är kul :)



Hemma igen!

Jajamen, idag kom jag & lilla Thea hem från vår vistelse på landet..
Har hunnit med en del där också, 50-års firande, fix i stallet, en tur till karlstad för att shoppa lite kläder åt Thea, långpromenader.. Har även trampat lite cross trainer :D Har visserligen gått ner alla mina graviditets-kilon oså men röra på sig behöver man ju ändå!!

Idag har vi träffat Karin & Liam, Liam är ju bara en dag äldre än min lilla skrutt :)
Ändå väger han nästan ett kilo mer än Thea konstigt nog, för det syns inte på dom..
Tack för idag iallafall!

Nu är jag hos min mamma, Thea ligger på mammas säng & sover och jag väntar på maten! :P

RSS 2.0