Att byta namn!

Att byta efternamn är inte helt simpelt, eller jo. Själva bytet var smidigt! Men nu efter? Jag skriver fel namnteckning och måste tänka mig för då jag jobbar och signerar med ny signatur. När blir det en vana? :)

Men dedär är småsaker!
De jobbiga och svåra bitarna är alla viktiga bitar. Nytt pass, nytt körkort osv, passet är beställt idag och papper på körkort har kommit men man måste ha ett foto ju. Där är den tråkiga biten..

Men men, det är värt allt i slutändan när man får vara fru Solberg!
:)


Systrarna Solberg:

De fantastiska systrarna Solberg:
" Hon skvätte på meeeeej! "


Mira övar..

Mira har verkligen lärt sig så himla mycket nu på kort tid. Utvecklingen rusar iväg! Hon har saknat intresse innan för att sitta och istället bara lagt sig ner eller vält sig själv med flit. Men nu sitter hon stadigt!

Hon har även börjat kråla i en väldig fart! Så himla duktig är hon vår fina tjej! Men nu är lugnet slut kan jag lova när hon tar sig fram överallt utan problem :)

Idag har hon även börjat gå små stappliga steg när jag håller henne i händerna.. Tidigare har hon bara hoppat & studsat fram :)

Pappa missar mycket nu när han är borta på jobb men han får videoklipp & foton på henne dagligen iallafall så han har iallafall sett hennes kunskaper :)


Grillfest!

I lördags blev det en trevlig kväll i Björneborg! Min gamla håla där jag växte upp till den jag är idag :)

Det var min bror & svägerska som ordnat en grillfest för sina vänner! Rejäl sådan med ett gigantiskt partytält & en jäkla massa mat & efterrätt! Jättegott var det allting!! :)

Vi satt & sjöng och hade det trevligt på kvällskvisten, jag va dock nyktrast och i princip helnykter eftersom jag skulle upp med mina kids dagen efter så ville jag inte chansa på en bakfylla, och trevligt hade jag ändå! :)

Lägger upp ett foto på några av oss björnerborgstjejer som jag snodde av Emely!
Krokodiiiiiiiiiil:Tjejkväll!

Ligger som vanligt efter med mitt bloggande & mer därtill i vardagen...
Men i fredags iallafall hade jag en bra dag fullspäckad med vänner!

Började förmiddagen med en träff & stre lite med Annelie. Därefter blev det lunchdejt, promenad & lekparkshäng med Emelie & Noah :)

Under kvällen kom Lisa, Ange och Frida hem till oss för lite mat! Jag hade gjort några goda röror, bakpotatis, sallad & bröd till myskvällen! Kvällen till ära blev jag firad för bröllop, födelsedag & examen :) fick en jättefin blomma, ett paket som innehöll en pajform, matchande skål & redskap till. Fick även en passande korg till min ensamhet som råder! Nämligen en korg med choklad, dryck, tidning, chips, gosedjur, läppglans. Och sist men inte minst fick vi även ett presentkort på Maxim så jag & min man kan gå ut och äta middag när han kommit hem! ( inklusive barnvakt!) det var som julafton i fredags känns de som och jag har så många
fina & bra vänner omkring mig som piggar upp nu under min ensamma period! :)


Alldeles ensam :(

Inatt åkte min man iväg på jobb, 70 mil ifrån mig & tjejerna. Och där ska han vara ända fram till midsommar, alltså hela två veckor.. Känns lite jobbigt såklart! Man är inte van att vara ifrån varandra så de känns jätte ensamt redan nu, bara för jag vet att det är så länge kvar tills vi ses igen. Skönt är iallafall att det finns telefon & dator. Så man kan höras & skicka lite bilder på vad man pysslar med :)

Jobb är för den goda sakens skull & pengar kan man aldrig få för mycket av! Idag rulla våra skattepengar in också, inte så att man ska känna att man fått någon bonus som jag brukar känna. Det är ju våra egna pengar som vi jobbat ihop! :)

Nu ska jag sätta igång kvällsfixet här hemma så jag kan natta mina vildar!
Tack för att ni finns hos mig ❤


Ingen trädgårdsmästare..

Vår gård var helt överväxt så jag bestämde mig på eftermiddagen att ta tag i det så barnen kan leka därute. Tog trimmen först men den gav upp & dog nästan omedelbart. Gick väl starta den men några sekunder senare slog den av sig, skit paj helt enkelt..

Tog istället gräsklipparen för att köra över gräsmattan åtminstone. Men, då flög en sprint iväg som höll i själva "stänkskyddet" så de flög pinnar, gräs & brännässller på hela mig.. Så jag gav upp med en halvklippt gräsmatta, en stund. Tills envisheten tog över och jag skulle bli klar! Lite buntband fick laga den. Men vad händer då?
Jo, handtaget går av? Hur är de möjligt!!!?

Nä, nu får klipparen fan ligga där & skämmas för dedär kan jag iallafall inte laga med buntband!


Lugn dag!

Idag är en av de lugna dagarna då agendan är ganska tom, inget dagis & ingenting. Enda besöket vi gjort idag var Miras första besök på folktandvården :) inte så mycket gjort mer än att de pricka i vilka tänder hon hunnit få oså fick hon en broschyr & en tandborste :)

Håller på att städa här hemma. Blev en del slipdamm efter tapetsering & allt i hela lägenheten trots att dörrarna till rummet vart stängda under tiden de grejats! Men men :) då sitter jag åtminstone inte sysslolös..

När kommer sommaren igen förresten?
Längtar tillbaka till de varma dagarna i maj! Bägge tjejerna har en varin pool i lämplig storlek till var och en som var populära! Men den glädjen varade inte länge innan kylan kom...
Gårdsfest!

Idag var det gårdsfest på Äventyret för alla barn & deras familjer! Mysigt & uppskattat av alla :) det var full fart på gården där nya rutchkanan invigdes, barnen plaska & lekte i vattenleken, blåste bubblor, dansade, sjöng & spelade på affrotrummor. Pappis & hans vän spelade & sjöng nästan hela tiden medan barnen dansade! :)

Fika i solen med bästisen Minna blev de också förstås!


RSS 2.0