Nickelodeondagen!

Igår var det nickelodeondagen i Kristinehamn! Vi gick dit med Ange. Sjukt mycket folk & bra väder var de också :) Theas idol Sean Banan uppträdde & Thea både dansa, sjöng med & klappa i händerna. Vilken lycka för henne :) Mira hade hörselkåpor på sig och sov mest hela tiden nästan! Och jag är medveten om att de blir tusen länkar på mina inlägg pga att jag måste uppdatera 40 ggr innan mina inlägg kommer upp, har ingen dator för tillfället heller. Cp-app.


Barcelona 2012

Resan till Barcelona va lyckad! Vi hade stekande värme & sol heeeela veckan. Nästan att de va för varmt för att orka göra nåt.. Men vi tvingade oss att besöka lite turistmål när vi va där :) vi va på stranden ytterst lite men ändå så va vi där och sola/bada och drack drinkar i strandbaren. Vi utforska staden till fots och med spårvagn och tunnelbana. Kollade in templet Segrada La Familia, turistgatan La Rambla som var fylld av marknads stånd & gatuartister. Vi kollade på den magiska fontänen med ljus & ljud, fint! Bada i hotellets pool, åt god mat, beställde roomservice & bara hade de gött! På zoo var vi även på en delfinshow och jäklar vilka smarta & fascinerande djur!!

 


Hejdå Sverige, Hola España!

Så jäkla skönt! Vi lämnar bajsvädret och beger oss till Spanien där hela veckan visar strålande sol & värme :) Imorgon åker vi, och återvänder på fredag. Lagom långt med tanke på barnen & allt. Lagom förväntansfull! :)


Blombud.

Jag är lyckligt lottad som har en man som uppvaktar mig så! Små saker i vardagen gör faktiskt väldigt mycket.. Idag kom det blombud med en fin bukett med ett hjärta i.. Kärlek <3


Bada bada!

Min moster har köpt hus där de renoverar & sliter för fullt. Vi har vart där och hjälpt till så gott det går med alla småbarn omkring sig. Dom har satt upp en pool nu till barnens lycka & trots att det var iskallt vatten så skulle Thea öva på att simma länge länge, modig är hon!! Det var så varmt och soligt igår men om man kollar på Väderappen så är väntas inget mer badvädret på ett tag tråkigt nog!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/147731/images/2012/pic_4ffbd189e087c33d0b000b68.jpg" class="image">


Äntligen!!!

Nu funkar bloggappen igen äntligen!!!!! :) Men just nu är jag lite upptagen med att ordna för Miras nattsömn. Hon reste sig i sängen inatt/imorse så nu ska den sänkas för en trygg nattsömn :)


Midsommar!

Var är mina uppdateringar tro? :)
Jo, blogg.se uppdaterar något och av den anledning fungerar inte bloggappen som jag brukar använda mig av. Tycker det är roligare att blogga via mobilen så man får med färska foton som hör till inlägget och det är för omständigt att lägga in korten på datorn!
 
Midsommarhelgen var supermys!
Min man kom hem onsdagen före midsommar & eftersom han jobbat så mycket innan dess så fick vi en hel veckas ledigt tillsammans. Under tiden lånade vi min svärfars hus då vi skulle vara hundvakt! Helgen där på udden bjöd på massa mys, bubbelbad, bastu, bad i sjön, åktur med båten, luftgevärs skytte, promenad, grillat, filmkväll osv ♥
Under själva midsommarafton var vi en sväng hos min bror med familj på dagen och åt en god lunch, plockade blommor och gjorde kransar & midsommarstång!
 
Annars under ledigheten han vi med några shoppingturer till Karlstad & en eftermiddag på Mariebergsskogen med vänner åsådär!
Slänger upp några foton från midsommarhelgen:
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0