Lite sensommarvideo & foton!

Har varit väldigt varmt och skönt denna vecka vilket resulterat i en del bad:)
Vi har vart i Björneborg och badat med kusin Hugo i sjön, vi har varit hos morfar och badat pool, tagit några dopp i skärgården, igår var vi i revsand och idag badades det här hemma i pool på gården. Thea är helt badtokig och får alldrig nog..även om det är iskallt i vattnet!
Peter filmade häromdagen när nakenfisen hoppa från bryggan..modig är hon :)

Och när jag skriver att "vi" badar så är det förstås bara Thea som badar, mammi nöjer sig med att bada fötterna för jag är en badkruka i år tydligen..

Förutom bad denna helgen så har småtjejerna gått på skattjakt!
Peter gjorde två skattkartor åt dom, och målet var såklart två skattkistor fyllda av godis!
Påhittigt & väldigt uppskattat av tjejerna som fick gå på skattjakt :)Söndagen avslutades med NAMNSDAGSTÅRTA! :)
Idag är det ju Elin ett av de namn som står i almanackan, vilket både jag & Thea heter.
(i mellannamn heter hon så)
Gott, hade ju tänkt lägga jordgubbar på men det fanns inga att köpa när jag kom till affären, en riktig besvikelse! Vi som hade gjort iordning dumlefluff osånt gott att ha i tårtan...typiskt!
Men det blev gott ändå :)Rasta kaninen..

Thea fick pröva att rasta Hopphopp med sele & koppel igår :)
Selen var för stor än tyvärr, men han växer väl i den snart förhoppningsvis, det gick iallafall bra att ta en liten tur på gården :)

Thea var överlycklig & lagom snygg med sina hörselkåpor som numera är det populäraste föremålet här i hemmet..


En ny kategori..

Förr var jag så himla seriös och flitig här med bloggen, hade olika kategorier osv.
Bebis nr.2 måste ju också få en kategori men där hänvisas istället till denns egna blogg!
Tyvärr är jag inte flitigare där med att uppdatera men jag gör det ibland :)

Klicka här för att komma till Lilla Ruus blogg!

Bild tagen i v.24+2:


Protesterande mage och en dag med mormor..

Dagen började inget vidare för mig, och fortsatte heller inte bättre..
Vaknade upp med illamående men tänkte att lite frukost kunde hjälpa och att jag kanske skulle må bättre när jag kommit igång lite.. Istället blev det motsatt effekt och jag hamnade på toaletten för att spy :(
Visste först inte riktigt men med tanke på hur magen känns och hur den känts tidigare kan jag nog bara konstatera att magkattaren är ett faktum..
Blev sängläge för mig resten av dagen! Peter har handlat lite Omeprazol, proviva & actimel, så nu ska jag försöka kurera mig lite.. Känns LITE bättre nu när jag fått behållt lite i magen men långt ifrån bra..

Thea fick en bra dag ändå trots allt, hon spenderade dagen med sin mormor & även andra släktingar på torget idag.. Det var ju nicelodeon dagen.. Fick en film av min morbror på henne där hon stod & dansa när artisterna uppträdde :) Hon var även ansiktsmålad som en katt när hon kom hem, skapligt nöjd!
Mormor lånade med sig kameran så några kort fick jag också se :)

Ansiktsmålning:Spongebob:Hörselkåporna redo:


Semestertider!

Idag är jag glad!
Dels för att jag vaknade upp av ett sms från min kusin Matilda, som nu fått sin andra dotter under natten!
En tjej på hela 5110 gram & 56 cm lång! Stort grattis till er alla, längtar tills jag får träffa er ♥

Idag är även en bra dag, för min sambo går på semester i hela 4 veckor! Vilket innebär att vi har mer tid ihop:) Idag ska vi iallafall fira in semestern med att äta lite grillat med våra barn & svärmor! Jasmine kommer nämligen till oss idag igen, blir nog fullt ös på barnen i vanlig ordning antar jag :)

Annars är allt bara bra med oss, magen växer tok mycke & jag fattar inte hur det lilla livet kan ha så mycket energi, det känns som h*n nästan aldrig är stilla! Det knuffas, sparkas & slåss därinne när jag somnar på kvällen & det är lika livat på morgonen när jag vaknar.. Längtar tills den 11:e augusti för då ska vi till Stockholm på 3D ultraljud & kolla läget där i magen:P Fast allra mest längtar jag tills oktober förstås ♥

Lägger upp lite bilder jag nyss lagt in från mobilen.

Thea prövar farfars glasögon & bjuder på en liten ful grimage:Simmar i skärgården:


Går tydligen att lösa det mesta..

OM man bara har tid att tänka...

Thea kom med en leksak som var slut i batterierna.
Självklart är det ju en minimini skruv på batterilucka för säkerhetens skull.

Tydligen har alla mina såna "bits" till skruvmejseln (som jag kan hantera) försvunnit in i sambons skruvdragarlåda.. Varav den minsta självklar satt fast i skruvdragaren.. Teknisk som man är så fick jag INTE loss bitsen.. I samma sekund jag sa till Thea att hon fick vänta tills imorgon, då Peter är hemma.. Kom jag på den briljanta idéen att man kunde använda skruvdragaren till att skruva loss/skruva fast luckan med..

Ibland blir man nöjd med sig själv!


Sluta med napp?

Idag åkte vi tillsammans med våra b-rudar till Mariebergsskogen.
Vi gav Thea den briljanta idén att ge sina tuttar till grisarna där, eftersom dom har ett rör avsett för sånt!
Sagt & gjort så stoppade hon glatt in den i röret, dock så ropade hon på grisen & tyckte att den skulle hämta den direkt.. Än så länge har det gått ganska bra, hon frågar efter tutten ibland men är väl medveten om att hon gett den till grisen.. Så nu håller jag tummarna!

Hade tänkt ha en heldag med massa mys idag, grilla & slappa hemma bara eftersom Peter vanligtvis är ledig måndagen denna vecka.. Men lite i sista minuten blev han utring på jobb :( Så är de ibland! Men extrajobb betyder extrapengar även om det är lite trist för stunden, istället för jag ha en mysig dag/kväll själv tillsammans med b-rudarna.. Får se vad vi hittar på!

Bildbeviset på övelämnandet av tutten:Vi strosade runt & titta/klappa på andra djur, fikade, lekte i lekpark & tillslut så åkte Peter, Thea & Jasmine tåget runt området.. Jag ville inte följa med :)
Lägger upp lite bilder från vår dag.


RSS 2.0