Ullareds shopping!

I fredags brände vi iväg till Ullared jag & Lene!
Blev en hel del shopping, känns så skönt nu i efterhand när man är klar med födelsedagspresenter & julklappar för detta år redan i september! :D
Och även med alla vinterkläder till tjejerna. Känns gött!
Heminredning & annat kul slank ju också med i korgen förstås. Längtar så tills de sista fönstrena är bytta och fodren kommit på plats så man kan engagera sig i att göra lite hemtrevligt i fönstren osånt. 
 
Peter har jobbat på flitigt i helgen med lite plåtar och sånt vid dom fönster som är på plats & jobbat på fasaden så där är faktiskt inte mycket kvar nu! Händy määän! :D ♥
Tänkte överraska honom med att måla de sista däruppe i toppen tills han kom hem men insåg snabbt att stegen inte ens räckte upp till "planet" på byggnadsställningen och jag är inte lika apig som Peter så kommer fasen inte upp där! Får hoppas på bra målarväder till helgen så fasaden blir klar, så vi kan hjälpas åt inomhus sen.
Skoj skoj!
 

 
 
Jobbar ett kvällspass idag, följt av ett dagpass imorgon. Så inatt sover mina tjejer på Humlan.
Liss & Janina jobbar natten så jag vet att dom är i goda händer. Tur att ett sånt ställe som Humlan finns när man jobbar obekväm arbetstid & har en man som jobbar borta på veckorna mån-tors! Hur skulle man få ihop vardagen annars?
 
Nää, nu är de dags för mig att knega ett par timmar till innan hemgång!
Ha en trevlig kväll!

Hemmamys.

Idag tar vi oss en riktig slappardag hemma! Har kämpat för att försöka få ett urinprov på Mira utan att lyckas. Hon har problem med urinvägsinfektion igen, förjagvetintevilkengångiordningen. Nu är u-påsarna även slut så får bli en tur till vårdcentral sen & hämta ett gäng nya! 

Jag & Mira slappar just nu med lite barbiefilm & Thea leker med granntjejen Vanna. Men snart är de dags att kliva ur mjukisbyxorna & göra sig ordning för att åka in till stan! Över 1 år har gått!

Nu har jag inte skrivit något blogginlägg på över ett års tid. Mycket har hänt sen dess! 
Några saker jag kan nämna är att min föräldraledigt slutade, jag jobbade några månader på Willys tills jag valde att säga upp mig. Jag har istället försörjt mig genom att arbeta som timvikarie inom kommunens socialpsykiatri, på landstinget inom rättspsyk & nu även lite extra på Stjärnhallen som är en liten mysig Konsumbutik. 
Då Peter jobbar borta på veckorna mån-tors & vårdyrket kräver mycket obekväm arbetstid har våra små skolats in på Humlan som är öppet även kvällar, nätter & helger där både Thea &
Mira trivs mycket bra!
 
utöver arbetsliv så har vår familj köpt oss ett litet hus. Där vi jobbar på med renovering. Verkligen allt göra på detta hus. Riva ut väggar, ut med kök & badrum. Ut med alla äckliga golv osv. Allt allt allt har vi kämpat med både ute & inne! Blir väldigt fint & mysigt. Än har vi mycket kvar att göra men det går framåt hela tiden. Tjejerna trivs väldigt bra med sina nya rum & nya kompisar & grannar 😊
 
trivsam vardag!
ska försöka uppdatera här ibland fortsättningsvis! Slänger upp några bilder på huset från under renoveringen. 
 
 
 
 

RSS 2.0