JAG VILL OCKSÅ SOLA!

Damn....
Varför jobbar jag alltid dag då de är såhär vamt? Jag skulle nästan betala för att få steka en dag på stranden, simma & bada lite, ha med sig en kylväska med massa gott i och bara njuta! Faan va gött de vore..
Men alla mina lediga dagar är de ju dåligt väder, så jag får väl fortsätta se ut som en blekfis :D
Som tur är så har jag ganska bra hy som inte är sådär blek ändå, är lite brun av min natur.. Troligtvis från mitt norska påbrå ;D HAHA...

Nää, nästa år.. då hoppas jag på en superbra sommar..! För då är jag mammaledig, då kommer jag vara mycke utomhus med bebis om de är bra väder..solhatt , solskyddsfaktor & parasoll vettni! De blir grejer de..
Längtar redan.. Men bara därför kan ni räkna med att sommaren 2009 kommer va kall, grå & regning.. JUST MY LUCK!

Positiva Elin är i farten.. :P

Haha, vet ni? hon som äger lägenheten kom & ringde på dörrn innan jag skulle gå till jobbet..
Hon ville se hur jag bodde & hur fiskarna mår, de är ju hennes fiskar & akvarie.. HAHA.. Fanns ju bara 3 fiskar kvar i akvariet att se på, resten har dött.. Så hon vart helt förtvivlad & fråga om jag inte gjorde rent & om jag inte hade gett dom mat?!?!?!? Jooda.. men dom är ju mongolider dom där jävla äckelfiskarna så dom äter ju upp varandra..
Sen tyckte hon att jag hade stökigt också ;)

Så nu när jag kom hem från jobbet satte jag på ett par tvättmaskiner, jaga runt med dammsugarn, kasta lite fula kläder som låg på golven.. Och nu dog jag vid datorn av värmeslag :D Vilopaus.. :P

Kommentarer
Postat av: Kicki

sommaren 2009 kommer vara alldeles lagomt varm och vacker, så att både du & jag kommer att kunna vara ute en massa med våra bebisar:)

2008-07-25 @ 21:33:05
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Kicki

en? varje dag? ;)

2008-07-25 @ 21:57:15
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: Kicki

BRA :D

2008-07-26 @ 07:31:12
URL: http://kicki.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0