Lite bitter..

Jag har inte fått tillbaka min skiftnyckel.. ingen viktig grej egentligen, men om man lånar nåt så tycker jag att man faktiskt ska lämna tillbaka efter sig! Principsak...

Ser ni att jag har fått en ny design på min blogg? :) Melinda var snäll och fixade detta åt mig!
Och jag tycker faktiskt att de blev riktigt fint! Eller vad tycker ni?

Kiddo har nog ingen plats kvar i magen nu längre :(
Senaste dagarna känner jag bara små "buffar" och lite knotor som stucker ut i sidan när den lilla godingen sträcker på sig.. Så det är väldigt lugnt & beskedligt i magen nu mot vad man är van! Största livstecknet jag får därinnifrån är på kvällarna då den lilla ALLTID har hicka! :D

Imorgon är de dags för mig att åka til landet och agera djurskötare eller liknande i 3 dagar..
De är 6 hästar & 5 hundar som ska skötas..känner mig sådär lagomt motiverad med tanke på att jag är ganska så gravid och att min ork och energi har nåt botten..
Orkar knappt att gå osv med Wilma som bara är EN hund, utan ligger hellre på soffan större delen av dagen(MED Wilma)!
Men de blir samtidigt säkert kul bara man väl kommit iväg! Gosa med fölis som inte är så lite längre..
På bilden är fölis bara några timmar gammal, hans första visit utomhus med sin mamma! :)
Hur underbar som hellst är dendär tuffingen... Han har dock växt till sig lite nu,MEN för de har han inte blivit mindre söt, snarare tvärtom!



Byta däck med en skiftnyckel??

Min granne kom nyss och frågade
"Hej, har du en skiftnyckel? jag ska byta däck nämligen och jag har ingen.."
Ja men fråga gärna den enda tjejen i huset om hon har nån..nu hade jag ju de..så han fick väl låna den..
Märks om jag får tillbaka den, men byta däck med en skiftnyckel??! Har han en cykel då eller??

Körkortet säkrat!!

Idag går prövo-tiden på mitt körkort ut.. En riktig lättnad på något sätt, visserligen är jag väl ingen "buse" i trafiken..
Men ändå, har ju ändå under dessa 2 år med körkort lyckats blivit jagad av civilen med blåljus & sirener.. Oooops..
Detta pga en omkörning som dom råkade se, samt hastighetsöverträdelse då dom upplevde att dom hade svårt att hinna ifatt mig..rutten händelse och detta resulterade i sin tur i en rättegång, då för vårslöshet+hastighetsöverträdelse..
Jag hade ju då prövotid och hade en klump i magen en längre tid av rädsla att förlora körkortet..MEN, domen kom tillslut och min böter slutade på 4.500:-....inte billigt alls, MEN.. Den boten betalade ju exet så det sved inte i min plånka ändå!
Körkortet klarade sig ju galant och de var de som jag va orolig att fölora då tid & motivation till ett nytt saknas i mitt liv!
Ibland ska man allt ha tur!! Visserligen så tyckte jag själv inte att min omkörning va så farlig som dom beskrev den men..
Och jag körde i 110 km/h på 90 väg.. Såpass mycke buse va jag!
Nej usch, känns bra att kunna lämna allt dedär bakom sig, va ju så jäkla längesen nu!

Följde med Emelie till karlstad idag, skulle va sällskap och lite smakråd då hon ville handla kläder till kvällens julbord som hon ska på med sitt jobb.. Jag ville egentligen inte med.. För jag kände på mig att jag skulle lyckas handla nåt jäkla skit:P och vi ska ju ändå till Ullared nästa helg så tänkte att jag hellre sparade mig tills dess.. men äsch, sällskap kan jag ju va!! Tjeeeena...hmm.. jaa.. jag handlade en tunika på Gina tricot, en likadan som jag hade innan fast i annan färg..(Den jag har på mig på bilden nedanför) Fastnade såklart även för en klänning på VeroModa som jag nog vill ha på julbordet med mitt jobb nästa helg, kanske även jul om någon sån kan firas i mitt fall i annat än en vit landstinget rock på BB..
Herregud, jag är så svag för klänningar osånt!! Såg dessutom smal och fin ut tyckte jag så då va jag ju tvungen att slå till.. lite onödigt kanske att handla kläder nu när jag är maximalt gravid, men jag konstaterade att de skulle kunna gå att sy in klänningen sen om så behövs.. :P
Fick även en födelsedags present handlad åt lillasyster..men hon är ju en trogen läsare så kan ju inte avslöja vad jag köpte..

Nu har jag ångest för att jag har handlat en klänning åt mig själv som förmodligen kommer spendera allderles för mycke tid i garderoben.. Som småbarnsmamma klär man väl inte upp sig i fin klänning liksom, jag kommer ju inte gå på massa fester och visa mig på krogen på ett bra tag! Nee, ge mig nästa helgs julbord så jag får använda klänningen och känna mig lite fin..:P
Kollade på Only´s hemsida och även Vero modas men hittade tyvärr ingen bild på den...
Kan enkelt beskrivas: Svart.


      
 

Dags för helg återigen!

Jahopp då var fredagen här igen, och nu vankas helg!
Inte vilken helg somhellst för de är faktiskt första advent på söndag!! MYSIGT, jag har handlat adventsljusstakar eller vad de heter och ska försöka göra fint & mysigt här under helgen..
Jag personligen hade önskat att snön kunnat få ligga kvar, då är de vitt & fint.. Man får en julig känsla och bäst av allt med snön: DE ÄR RENT! Tror att det är ganska många hundägare som vet vad jag menar ;) Skönt att kunna ta en promenad  utan att behöva stå och torka hund+golv eller tvinga in sin hund i duschen då de inte är en favoritsyssla!

Denna vecka har varit lite av en besvikelse för mig, jag följer ju så otroligt många BRA serier, men denna vecka har de typ inte kommit ut några nya avsnitt alls!? Hörde några små ord på radion om att de beror på någon författar-strejk i USA igen och den enda serien som inte drabbas är Glamour? :O Den serien fööljer jag ju inte ens.. Hoppas INTE detta stämmer!! Är de någon av er läsare som vet vad detta serie-mysterium beror på kanske?

Jag har glömmt att berätta att Radio&Tv-tjänst rinde mig i söndagskväll=CHOCK!
En söndagkväll?!?
Tv-tant: Hej, jag ser att du flyttat till bla bla, och att du inte betalar någon licens, stämmer det?!
Jag: Öööööh, jaa!?
Tv-tant: Är det någon annan i ditt hushåll som står för den?
Jag: Näääe jag har haft LITE mycket nu dom här månaderna så jag har inte hunnit med att koppla in någon tv..faktiskt.. (Pinocchio näsan växte LITE)
Tv-tant: När ska du få den inkopplad då?
Jag: Jag vet faktiskt inte, det kan ta tid... Inte min högsta prioritering med tv nämligen!
Tv-tant: Nähe men du känner till lagen eller?!!

Öööh, munter tant?! Nee.. Hon hade en skeptisk ton under hela samtalet..
Tycker personligen att tv-licens är en helt onödig grej i dagens läge! Nu finns ju inte ens domdär "vanliga" 1:an,2:an och 4:an som alla hade förr..utan nu MÅSTE man ju ändå ha en boxer/parabol eller liknande för att få tv-kanaler.. Och då kostar ju det i sin tur pengar.. Eller hur??


Nu måste jag också få tilllägga att vad ROLIGT att min faster Lillis hittat hit till bloggen! :D

Hade fått en värmande kommentar av henne, den tackar jag för, hoppas allt är toppen med er och att vi ses snart!!

KRAM


På tal om negerbollar..

så tycker jag att ni ska kika in på http://www.youtube.com/watch?v=1Vb_FY_mDNI&feature=related
De gav iallafall mig ett skratt, va många år sen jag såg filmen nu och de va förmodligen inte heller igår som NI såg den!


Ovärda tankar!

Idag efter morronturen med Wilma blev de att äta frukost, boka tvätttid och sen nu bädda ner sig i soffan för att kolla på några avsnitt av Erik & Mackan, eftersom jag inte har kanal6 där jag bor så är de ju bra att de finns att ladda ner..
Man lär sig ju trotts allt lite oviktig information! :) Nyss fick jag lära mig att en spermadonator får 300 kr för varje donation!
Är man då aktiv med att lämna sperma så kan man ju lätt få ihop en trevlig semesterkassa på ett år..
Då började jag genast tänka: undra om någon man är bekant med är spermadonator??
De lär ju inte vara nåt man skyltar med.. Samtidigt undrar jag varför dom ger såpass mycke pengar för en satts sperma?? Sperma är ju ingen livsviktig grej, men BLOD är livsavgörande i vissa fall, men dom som lämnar blod får väl typ en t-shirt eller nåt?! Alltså belönas blodgivare sämre än en spermadonator.....och VEM har då den trevligaste stunden?? Den som ligger med en jävla grej i armen som suger ut blodet/plasman eller den som får vara på ett rum och onanera och bläddra i porrtidningar?

Nej, nu ska jag ta tag i tvätt, städ, disk..kuuuul..nope!
Idag: V.37, 27 dagar kvar....


Mera bilder..

Ärligt talat, de är så himla många foton att man orkar inte ens kolla igenom alla, vad roligt! :D
Har tidfördriv i flera veckor framöver eller vad tror du Lisa? ;)

Jag har en knapp-navel som liknar något helt annat än en navel.. Men, den försvinner faktiskt sen när Kiddo är född!

     

Gravid-Ego!

Idag har söta Lisa fotograferat mig..de är 150 bilder på den delade mappen som håller på att skickas över vilket troligen kommer ta sin tid, kan ju dela med mig av ett par här..
Gravid mage v.36, och med 29 dagar kvar till beräknad förlossning!!



         

Soffan har regerat..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera hela helgen, men jag deltar ju inte i blogg-sm direkt så de gör väl inte så mycke att jag ligger på latsidan med mitt bloggande? :P Har ändå inte något intressant att skriva om..
Men, här kommer helgen i kort:
Gravidos 1 och 2 (Jag & Emelie) har legat på varsin ände av soffan och kollat på tv och bara slappat större delen av helgen känns de som..
Vi va även en tur till färjestad igår och hämtade upp min släkt som kollat på hockey, va roligt att få köra Mats bil:D Ny, lyxig och jag förstod ingenting när jag letade efter handbromsen som bestod av en knapp :O

Inatt kom Frida hit och pratade, jag kände mig helt idiotförklarad och aningen besviken pga att folk har fått en helt konstig uppfattning om mig och min situation, kände mig aningen skuldbelagd men inser nu i efterhand att de bara är att skita i vad andra tror.. Jag och dom som är inblandade vet ju själv hur de ligger till EGENTLIGEN så de får man väl nöja sig med och låta andra hållas..
Idag hann jag fika en snabbis hos moster innan göteborgarna åkte hemåt, sen---> soffan igen, hos emelie innan vi åkte upp till sahlin och blev bjudna på tacos, GOTT!

Ikväll har jag bestämt tid med Lisa och imorgon blir de fotografering! Ska bli spännande, lagt fram kläder och sådär nu..
Passade ju utmärkt, ska ju ändå in till jobbet imorn med papper osånt så..

Känns bra att de är NY vecka imorgon, då kommer nya avsnitt ut av mina serier igen som jag kan ladda hem! :)
Nån/några varje dag fram tills nästa helg igen.. :P

Nääe, natti med er!


Vafaan!

Jag va hos barnmorskan imorse, och de gick ju bara bra fast att jag hade en annan än min ordinarie.. Sa till mamma för några dagar sen att jag faktiskt tror att Kiddo har lagt sig rätt i magen nu eftersom de inte putar ut på tvären längre på samma sätt, att de helt enkelt känns mer "bekvämt" i magen.. Och japp, så va de.. Nu ligger Kiddo RÄTT!
Hjärtljuden låg idag på 136..dom ligger alltså ganska jämnt hela tiden..
Dagens barnmorska skrattade också åt Kiddo som va vild och protesterade när hon kände på magen:P

Igår när jag satt och kollade på family.se så såg man bilder på bebisar som va födda 5 och 6 veckor för tidigt oså..
De är mindre tid än så kvar tills min bebis är beräknad att komma..och dom ser ju verkligen helt normala ut?!
Alltså, dom har lite smala ben och armar, visst..men dom ser friska ut! De fick mig att känna mig lite konstig och obehaglig, att de faktiskt ligger en HELT utvecklad människa där inne helt trängd!! Tur att dom inte minns de senare i livet, kan ju inte vara någon trevlig vistelse inne i en trång mage..USCH!
Barnmorskan frågade mig hur jag kände nu när de närmar sig, mitt svar va: " De känns okej, men jag kommer sakna min mage sen.. Den är ju så mysig nu! "

Jag sov dåligt inatt som vanligt så efter besöket hos barnmorskan la jag mig och sov en timme, och nu när jag tittar ut är de verkligen SNÖSTORM! What?! :O Jag som ska upp till sjukhuset snart för ett besök hos min läkare, och de är lite långt att gå i ovädret, samt livsfarligt att åka min bil med tanke på att jag har sommardäcken på..
Så jag ringde min mormor och bad snällt om hon kunde köra mig, och de kunde hon.. Snällt av henne!

Dags att gå ut med Wilma och låta henne se snön:) Hon stog nyss i fönstret och kikade för fullt.. Hon såg lika förvånad ut som jag när hon kollade ut:D Haha, hon är så go!


www.family.se

Nu har vi kommit hem från pappa för en stund sen..
Va riktigt god mat & trevligt sällskap, proppmätt fortfarande..
Wilma tog sig även en bit kvällsmat där, bestående av Antons torkade sjöstjärna?! :O
FY FAAN, när jag fick tag på den..helt drägglig och vidrig..uuuuuuh.. Vidriga hund!! Fick en tanke om de kanske va farligt..? Men hon har druckit, ätit osv efter de och verkar inget konstig :S
Hoppas de inte blir rännsketa eller nåt nu.. usch för sånt!

Malin tipsade mig om att kika in på www.family.se för att kolla bild på Vanna..
Vilken rolig sida! :D
Jag hade ju ingen aning om ens att de fanns en sida som hette så..efter som man är!
Hittade ju massa bekanta där som fått barn osv, shit.. jag är INTE uppdaterad på sånt..
Undra om jag ska lägga in en födelsebild/annons där på Kiddo sen? :)

Imorron: Barnmorskan på morgon, sjukhuset efter lunch!
Uppdaterar efteråt om hur besöken gick....

Damp Wilma..

Wilma har drabbats allvarligt av någon form av damp, hon är mer vild än tam och låter mig inte få en lugn stund här i hemmet.. Hon hoppar på mig, biter mig, skäller på mig, snor mina saker, biter sönder alla sina leksaker i microdelar, attackerar datorn och beter sig som en ouppfostrad skit helt enkelt! Vad har hänt med denna 5 åriga lurv?!
Hon är förmodligen understimulerad just nu, eftersom jag är en soffliggare större delen av dagarna!
Så nu ska jag ge mig ut på en promenad här och se om hon kan bete sig normalt en stund sen kanske..
Möta upp Emelie & lilla Doris också!

Sen ska jag sätta fart med baket här hemma! :)
För ikväll blir de tre-rätters hos min pappa, och jag skulle stå för desserten!
Guuu va gött, har en känsla av att jag kommer bli sådär äckligt mätt att jag bara vill spy..har en fömåga att inte sluta äta när jag egentligen är mätt.. :P

Nej, dags att sätta fart!

V.36.....

Veckorna rullar på..och fort går de..!
Och nu känns de verkligen att de börjar närma sig..på nätterna, på dagarna.. Samandragningarna blir allt mer märkbara och fler.. Magen får en komisk form och känns som ett betongblock, den kan nog få vem som hellst att skratta med sitt missformade utseende!

Idag började jag dagen med att möta upp My som kom hit med bussen för att se hur jag bodde..hon kom med en present till Kiddo, ett par jättesöta "tossar" eller vad de heter??? Därefter tog vi en tur över till karlstad, vi ville ju spana in "nya" Willys, Willys som byggts till en Willma butik, men självscanning och allt! Va ganska fint men jag hade nog större förhoppningar om de nya projektet.. Skönt att få lite uppdatering om jobbet såhär nu när jag vart ifrån 3 veckor..

Därefter kom lillasyster hit, sällskaplig som jag va så slog jag på en film åt henne, och somnade som en stock på soffan! Hade haft ont i magen så behövde vila kände jag.. social va? :P Tack för idag lilsis!
Nu ska vi se om jag får skäll..men jag lovade My att lägga upp en bild på min lillasyster så hon fick se vem de va!
Se,här har vi Tilda! Barn nummer 4 av 6 i syskonskaran!(Så många barn vill INTE jag ha! )


Namn?

Varför är detta med NAMN till sitt barn så himla svårt? En del har ju sina "bestämda" namn till sina bebisar som dom kanske planerat sen dom själva va barn tex, eller har på nåt sätt nåt namn som dom från början tycker känns hel-rätt!
I början funderade jag lite på namn, men vad man än nämnde till dom nära så kommer de:
" De heter ju den och dens barn/hund/katt/häst"  eller " Nääe de va inge fint! Låter som en utlänning"
Eller så känner jag själv att, nee.. Namnet är fint men passar de när bebisen är vuxen? Den ska ju trotts allt ha de namnet hela livet! I magen har ju min bebis hela tiden hetat Kiddo! De passar utmärkt..fast man kan ju inte döpa den till de.. :P

Man vill ju ha ett namn som känns bra på nåt sätt, har tänkt att "äsch, de löser sig senare,när den föds kanske!" Fast när bebis är född vill jag ju att den ska få ett namn, så när jag skickar sms till dom som bett om information om att bli kontaktade när Kiddo är född så vill jag ju samtidigt berätta vad den heter, och inte bara " Hej de blev en pojke/flicka..bla bla...si och så fet/lång.."

Nu har jag iallafall 2 namn, ett pojk och ett flicknamn..som känns okej..
Änsålänge..men de hinner man ju ändra sig angående kanske..?

Gaaah... Hade önskat en fin & bra pappa till barnet att diskutera sånahär ämnen med! Kanske faller sig naturligt och lättare om man är två som har åsikter och invändningar?
När jag & mitt ex pratade namn till bebis (som aldrig blev född) så kom vi fram till att de skulle bli en liten Liam, och att den skulle heta Karl Willy i mellannamn va HANS krav, vilket vi töntigt nog blev osams om för jag tyckte att de va så fult.. Haha, men de är kul att se tillbaka såhär efteråt..man inser hur obefintliga saker kan väcka irritation och gnabb :)

Jag vet ju att de är många mammor som läser min blogg! Och ingen av er har namnlösa barn :D
Hur bestämde ni namnen till era barn?! Hade ni bestämt de innan eller kom de när bebisen va född??

Tack för era svar!

Majoriteten tyckte att jag ska va blond som jag är, utväxten kommer dock vara kvar en bra tid nu ändå!
Pga att jag ringde frissören nyss och bokade tid för klippning+slingning, MEN då sa hon att man inte ska färga håret under tiden man är gravid och under tiden man ammar..
Jag tar de säkra före de osäkra iallafall och chansar inte! Men klippa mig ska jag iallafall göra! :D
Och så blir nog håret glad av att få vila lite..

Idag står städning på schemat!


Hjälp mig att välja!

Jag har en enorm och irriterande utväxt på mitt hår nu..
Jag är ju varken ljus eller mörk NATURLIGT utan mitt hår är "råttfärgat" enligt mig själv..
Imorgon ska jag boka tid hos frissan för att åtgärda detta.. Nu är de ju höst, så vad ska jag göra?
Ska jag låta de förbli vanligt blond med hjälp av slingor eller ska jag mörka de litegrann?!
Kolla på den ljusa bilden så ser ni min "råttiga" utväxt.. Personligen är jag väldigt fäst vid att vara ljus eftersom jag faktiskt större delen av mitt liv varit de.. Hittar inte ens några vettiga kort från min tid då jag hade brunt hår utan bara ett jäkla fylle-kort på mig och Norda!

Men nu är de som så att jag har MÅNGA läsare så nu förväntar jag mig MÅNGA åsikter från er läsare ;)
Blond eller brunett?!?!!?

        VS    



 


Ett hem för en familj!

Yes, nu börjar mitt hem likna ett hem där en liten familj ska bo.. :)
Alltmer grejer kommer hit.. Idag har jag & mamma skruvat ihop spjälsängen.. Ute i god tid kan man väl kalla att jag är ändå, med tanke på att jag ska använda vaggan första tiden.. Men jag har ju ändå så himla stort så de är ju lika bra att förbereda allt redan nu så slipper man ju sen! :)
Idag gav min generösa gudson Oscar bort sitt lilla gröna bord och 2 stolar med grönt ludd på till Kiddo!
De får stå framme redan nu fast att de inte kommer användas på bra länge! De va så litet och gulligt och jag har ju tomrum som måste fyllas ut..tänk er själva att flytta från en etta på 45 kvadratmeter till en trea på 90 kvadratmeter..
Chill kille dendär Oscar! När jag va liten ville inte jag ge bort NÅT, de inte jag kunde ha längre, skulle SPARAS i garderober och liknande för de skulle INGEN annan ha..
(Egoist som man är)
Men Oscar verkar vara min motsatts.. Frågar: " Ska bebisen få bordet och stolarna?"
Oscar säger: " Jaaa!" och springer iväg och bär fram de utan diskussioner :)

Nu är de 38 dagar kvar tills Kiddo är beräknad att komma till världen..
38 dagar? Låter lite i mina öron.. men samtidigt känns de som om de är såååå lång tid kvar tills de är dags..jag känner mig ju fruktansvärt smal & smidig mot vad jag hade föreställt mig att man skulle vara när man är gravid.. Enda gången jag märker att jag är "tjock" är när jag får för mig att klä mig snyggt om man tex ska iväg på fest, de är i princip bara då man märker att dom fina kläderna inte längre passar! :)
En komisk grej måste jag få dela med mig av!!
Förra veckan när jag va på landet så blev jag så jäkla illamående att jag fick lägga mig på soffan och sova ett par timmar efter maten, jag svettades och mådde skit, ville verkligen spy.. Jag låg och funderade på vad detta kunde bero på?!
En panik-artad tanke kom upp: " SHIT, TÄNK OM JAG ÄR GRAVID?!!" En hundradels sekund efter jag tänkte den tanken så kom jag på, aa just de ja.. Haha, de är jag ju redan :D Tror ni att man kände sig smart då??

Pälsvård!

Puuuh, nu har jag suttit på golvet i en och en halv timme!!
Slitit med Wilmas päls, vilket va väldigt välbehövligt.. Stackarn hatar ju att bli borstad och de gör ju ont när man ska slita i alla tovor!! Jag orkade verkligen inte mer nu, inte Wilma heller.. så nu gav vi upp för dagen.. finns allt en hel del tovor kvar men de får vi ta när vi är 2 som hjälps åt. eller hur MAMMA? ;)

Stödben?

Ja, mitt tidigare i-landsproblem löste sig ju iallafall..
Så nu har jag helt plötsligt ett nytt ;)

Nu vill jag bara sova..har legat i sängen och försökt sova länge eftersom jag va trött så la jag mig tidigt, MEN.. Kiddo har inte upptäckt att man kan lägga sig tillrätta i magen :S
Jag tycker de börjar bli jobbigt att ha en så stark bebis som ligger på tvären i magen, de putar ut knotor här&var i sidorna på mig så fort den är vaken & tycker att den ska göra sig plats där inne..
Tänk er då att försöka sova? När de i stort sett bara går att ligga på rygg, försöka ligga på sidan GÅR VÄL men hur mysigt är de när magen har ett jäkla stöd-ben som tar i??
Lagomt tills man hittat en sov-ställning som känns okej, så har de gått så lång tid att man också hunnit bli kissnödig.. hmmmmmmm.. Tror ni att de är nån som har börjat tröttna lite på att va gravid som skriver? :P
(Det har jag inte, vill bara att kunna ligga bekvämt igen :) )

Folk pratar om att de ska va så himla mysigt att känna bebis röra sig i magen o bla bla, häftig upplevelse..(!?)
När Kiddo va liten och klen,då va de lite mysigt!! Men nu känns de som de är en anabola-knaprande alien som försöker ta sig ut på annat ställe än där EXIT skylten borde sitta!!
Kiddo har ju legat såhär i magen ganska länge nu, ända sen h*n blev så stark som h*n är.. Så jag kan ju iofs vara glad att jag slipper och sluppit domdär ONDA sparkarna mot revbenen som folk pratar om att dom får känna av.. Har såklart fått känna på sparkar mot revbenen också förut men då va de inte så mycke styrka i dom så de har aldrig gjort ont på mig..

Tack för mig, nu har jag gnällt färdigt för dagen... imorron är en annan dag!
Nu blire kissa för 120:e gången idag och sedan göra ett nytt försök att sova..

Misstolka nu inte detta inlägg!!
Jag tycker de är mysigt att vara gravid och jag ser fram emot att få bli mamma åt denna vilding..Kiddo är en del av mitt liv redan nu fast att h*n inte ens är född!

Mycket efterlängtad och omtyckt!!

Lika bra att va extra tydlig så slipper folk missuppfatta;)
Nattinatt!

Dagens i-lands problem..

Vad ska man moffa i sig nu ikväll framför tv:n...????
Har funderat en stund men kommer inte på VAD jag är sugen på......

Delar med mig av lite bilder..

Ni måste ju få se bilder på Kiddo´s prylar även om de inte ligger i ert största intresse! ;)
Första bilden är på vagnen..blev en Emmaljunga, kombivagn..så jag har sittdel till den också men den orka jag inte få med på kortet..

Andra bilden är på det såkallade babyskyddet (bilstol säger jag men), en Acta Graco-07 med basenhet, basenheten är dock inte med på bild för den är ju inte så intressant att se.. men verkade smidigt då man bara sätter fast stolen med ett "klick" :D
Grå och röd! Passar ju Kiddo oavsett vad som döljer sig mellan benen!!

    

Jag & mamma!

Idag beslutade jag mig för att hitta på något med min mamma när hon väl är ledig och allt..
Så hon kom hit för några timmar sen, vi slappade i soffan och kom inte på vad vi skulle göra, nyss kom vi på nåt..
Aha!

Nu ska vi åka iväg och hämta min barnvagn & första bilstolen! :D
Eller ja, min barnvagn? Kiddo's barnvagn är de ju!! Eller hur säger man?? :O
Jag har ju sett grejerna men de va ju längesen, kommer knappt ihåg hur de ser ut..
SPÄNNANDE!

Hejdå!

Bläää..

Idag gick man in i 35:e graviditetsveckan..
Mår pyton idag ärligt talat, har legat på soffan/sängen hela dagen och mått piss..
Endast vart utanför dörrn ett fåtal ggr med Wilmis och då jag försökte mig på att handla på Maxi där jag höll på att svimma i kön, stog och svettades och kände hur benen inte orkar mer.. Typiskt att de är hundra mil lång kö just vid såna tillfällen!

Så (o)intressant har min dag varit, nu ska jag återigen bädda ner mig på soffan och kolla på nån serie och tycka lite synd om mig själv!! ( DE FÅR MAN FAKTISKT GÖRA IBLAND!)


Home again!

Nu är jag hemma igen efter ett par dagars vistelse på landet,
åkte till kristinehamn för att besikta bilen, som förövrigt gick igenom!!
Jag va faktiskt orolig inför besiktningen, trodde väl dom skulle hitta några fel som jag va tvungen att lägga sparpengarna på.. LUCKY ME!

Kiddo har förövrigt blivit för stor för att få plats i min lilla mage, h*n ligger på tvären och sträcker på sig i stort sett dygnet runt, förutom när h*n sover då förståss!
Men jag tänkte såhär, en bild säger mer än tusen ord, och eftersom jag sällan använder min kamera så får jag helt enkelt visa dagens känsla med ett konstverk från paint!
Jag vet, jag är störd.. ;P


Shit..

Sorry att de jag skrivit upprört många och skapat diskussiner härochvar, känns som de blivit lite onödigt skrivande från vissa.. Och jag orkar knappt ens läsa vad som skrivs utan godkänner bara kommentarerna och skummläser lite..
Var och en har sin åsikt, och de är jag okej med..

NU är jag på landet, åkte hit i lördags så har sovit här nu i 2 nätter, skönt att komma hit, pyssla med hästarna och slappa.. inte tokigt alls! Skulle fått på vinterdäcken hade jag tänkt också men, en ventil har pajjat så den måste bytas först, så de för vänta tills helgen med vinterdäck..
Imorron eller ikväll måste jag styra bilen åter mot kristinehamn för att imorgon ska jag besikta bilen, undra hur de går???

Och nej Jessika jag tog inte illa upp för vad du skrev och blev heller inte upprörd,
jag funderade mest på vem du kunde va.. :)
Folk reagerar skarpt när dom läseroch kastar bara in kommentarer lite hursomhellst, och jag tror att vissa låter värre än dom är menade! Men nu påpekade du ju att jag raderat vissa och att de verkar som om bara dom till min fördel står kvar, istället låter jag allt stå kvar numera så behöver ingen undra vad som sollats bort.. Men tanken med bloggen är ju inte att de ska uppstå någon "paj-kastning" er läsare emellan!
De kan ju alla som kommenterar försöka tänka på så tror jag de blir lite trevligare för alla att gå in och kika..

Usch jag vet inte vad jag yrar om nu känner jag? Helt nyvaken!
Barnmorskan ringde ju nyss och väckte mig..
Så nu ska jag kliva ner och äta frulle!

Kikar in senare!
Ciao!

Fredag..

Då va de fredag igen, helgen kvar..vilket verkar bli en lugn en för min del!!
Ikäll ska vi sitta hos mig, laga nåt gott och äta och bara ta de lugnt...känns som ett bra alternativ!
Imorron däremot har jag tänkt mig tanken att åka till landet ett par dagar, för att spendera lite tid där..
Inte så många dagar dock för jag måste vara hemma på tisdag senast för då ska min räser besiktas..

Jessika, jag läste din kommentar från mitt "fjant" inlägg, och du har faktiskt rätt i en del av de du skriver..
Joo de skrivs säkert en hel del elaka saker om " pappan" i min blogg, mycke möjligt.. Men jag kan ärligt säga att jag ibland skrivit ganska snälla saker mot vad jag egentligen skulle vilja vräka ur mig, men de är väl för att jag använder bloggen till att avreagera mig på och skriva just vad jag känner för stunden..  Samtidigit så har jag inte hängt ut "pappans" namn och heller inte familjens.. Så de är ju bara ni som är hans vänner, och mina vänner som vet vem de handlar om..
Jag har inte några direkta problem med anonyma kommentarer, problemet med dom anonyma kommentarerna är att dom många ggr bara innehåller trams som inte har nån samhörighet med hur verkligheten ser ut..att dom helt misstolkat vad jag skrivit osv..
Av den anledningen har jag klagat på dom som skrivit anonymt.. Och sen om de är okej att "pappans" vänner reagerar och såklart ska kommentera för att försvara honom, varför är de då inte okej att min familj och vänner försvarar mig med vad som skrivs? De handlar inte om att kasta skit på nån utan folk vill väl helt enkelt få fram sin åsikt och de är fritt fram, oavsett om de är "pappans" vänner eller mina vänner.. Var och en säger vad dom vill, och de är inte så många kommentarer som raderas, kan lätt räkna alla raderade kommentarer på en hand!! Vissa av MINA inlägg har jag raderat i efterhand, och "korrigerat" i efterhand.. av den anledningen att vissa saker visats misstolkande och jag tyckt de varit onödigt, eller helt enkelt för att nån tagit illa vid sig och bett mig ta bort eller så.. Så de är inte för att framhålla mig själv som bättre på nåt sätt, utan i en sån här situation skapar såklart olika åsikter hos folk runtom!! Vissa tycker att de är FEL att inte pappan har mer att säga till om i en situation likt denna osv, och de är de inte bara "pappans" vänner som tycker såklart..!! Och jag kan till viss del förstå de, för att förälder är som sagt ingen roll som någon vill bli påtvingad, de är ju en stor sak.. Av den anledningen har jag respekterat pappans beslut om att inte vara delaktig,har aldrig bett han om de, har aldrig försökt övertala honom till de.. Men samtidigt så kan inte "tjejen" i en sånhär situation gå igenom vadsomhellst för andras skull, jag har vart tydlig mot pappan från början, förklarat från den stunden jag fick reda på de, och sagt att jag inte tog de beslut jag gjorde för att va elak mot honom på nåt sätt.. Men klart att de känns så från hans sida!! De är säkert mycke ni inte vet som bara hört hans version, och jag har hört många rykten från hans version som inte riktigt stämmt överrens med sanningen..vilket iofs kan bero på att de blivit rykten som ofta har en förmåga att ändras på vägen.. Men de är inget jag går in på här!
Sen dina åsikter om "oönskade barn" vill jag inte ens kommentera, finns många barn som kanske i grund och botten är "oönskade", men situationen och barnets liv behöver inte på nåt sätt bli dåligt för de.. De blir inte bättre än vad man gör de till! Och jag hoppas också att vi nån gång kan lösa problemen för barnets skull, men om jag ska vara ärlig så är inte jag informerad om vad problemet är! Vi sa upp kontakten och va egentligen inte osams vad jag vet..

Tack för kommentaren iallafall Jessika! :)
Tycker att de är roligt när folk yttrar en kommentar för att visa att dom läser, har varje dag lika många läsare som antalet elever i 5 skolklasser, och oftast lätträknade kommentarer..?


Kiddo protesterar!

Jaa, idag visade Kiddo sitt morgonhumör för barnmorskan, va på plats före åtta nu på morron, och när barnmorskan skulle mäta sf mått och mäta hjärtljuden så dundrade de in en och annan spark.. Vilken ettrig unge!!
Hon blev full i skratt åt den lilla!
Fortfarande ligger bebis under normalkurvan, men följer sin egen kurva, så de är en LITEN..
Precis som jag önskade mig i början av graviditeten ;) Jag menar, den ska ju ut också!!

Hjärtljuden låg EXAKT samma som sist: 134...

Dagens stick i arm och finger gick bra iallafall, bara gömma sig under tröjan så är ju allt hemskt som bortblåst!

Pga nattens dåliga sömn så ska jag faktiskt gå och lägga mig ett par timmar nu, sen ska jag kolla brevlådan om sjukintyget kommit idag? Läkarn postade de i fredags och jag har inte fått de än :S
OM de har kommit så ska jag till jobbet med de sen..

Neej, ha en bra dag & sov gott till mig!

V.34..

Helt plötsligt va man i 34:e graviditetsveckan..
Andra tänker " Gud då är de ju snart dags! Vad spännande!! " medans jag tänker, äsch.. den kan ligga där tills mars om den vill..längtar inte sådär tok-mycke som andra verkar göra.. Jag skulle bara vilja kika på den en snabbis, se om de är en pojke eller flicka, se om den ser ut som mig eller som sin "pappa"..
Senast jag drömde om bebis så drömde jag att de va en pojk, och att den föddes med mörka lockar och massa,massa hår på huvudet som sin "pappa"!

Imorron klockan 08.00 är de återigen dags för ett besök hos barnmorskan, denna gång ska de IGEN stickas i min stackars arm för att kolla blodgruppering, 3:e gången sen inskrivningen!!
Fortfarande, så finns de inget jag hatar mer än nålar och stick..och ni som påstår att man vänjer sig vet inte vad ni pratar om..

Nääe, äta ordentligt idag så vågen visar några häkto mer imorn kanske?
Lite slarvig med dedär kan jag nog erkänna att jag blivit, vissa dagar har jag ätit bara frukost.. men jag är faktiskt inte hungrig!

Men se så slank och fin jag är trotts min graviditet :D
Nästan så att rumpan putar mer än magen..eller som mamma säger, att boobsen är större än magen..


....

Kontaktinformation:
[email protected]

Fjant!

Jag är ärligt talat så jäkla trött på ert fjant!
Behöver inte ens förklara mig i bloggen men folk verkar ju tolka allt jag skriver helt snett så de är väl lika bra att förklara sig en gång extra!!

Du som kommenterade inlägget " Till dig:"
Joo jag kan absolut respektera "pappans" beslut, de är väl EXAKT de jag har gjort?!
Jag har aldrig bett honom ändra sig eller tänka om, har aldrig försökt påverka honom utan jag skiter it!!
Och jag önskar honom inte bokstavligen HIV som jag skrev, mitt syfte med den meningen va just som jag skrev att jag skiter i allt som rör honom, jag skiter i om han är utomlands, jag skiter i om han så skulle få en sjukdom och ALLT som alla ni anonyma ska yttra er om gällande honom eftersom HAN INTE ÄR EN VIKTIG PERSON I MITT LIV!!
När ni inte är insatta nog för att fatta hur situationen ser ut eller att läsa NOGA vad jag skriver så behöver ni väl inte ens kommentera.. jäkla fjant hela tiden bara tycker jag!!

Dom saker jag bryr mig om när de gäller honom är endast dom vesentliga sakerna som bör ordnas med papper och liknande, men den biten sköter familjerätten..

Och jaa DU får GÄRNA tycka att jag är omogen!!
Bara för att man ska bli mamma så betyder inte de att man måste lämna ungdomen bakom sig och plötsligt bli så jäkla pryd,TORR & redig!! Hur "mogen" man är enligt andra är inte vad som avgör hurvida bra eller dålig förälder man är så er åsikt om min mognad kvittar faktiskt.. :P SÅ jag tänker fortsätta yttra mina omogna tänkanden och åsikter i MIN blogg! Sluta läs om de sticker så i ögonen att läsa mina åsikter..?!

Seeeg på att uppdatera..

Jag har fyllt hela helgens schema med VÄNNER..
Sällskaps-spel, bowling och iväg en sväng på fest, och iväg på lillebrors 7-årskalas.. Har haft fullt upp, men igår kände jag lite så att mycke folk ger mig lite panik-aktig känsla.. :S
Att sitta på kalas med massa folk gav mig hemlängtan, fjantigt va?
Jag är en hemma-fis!

Nu är de redan söndag, jag & Wilma ska ta en promenad på eljusspåret klockan sex med Emelie, Niko och Doris..
Därefter ska jag bara mysa ner mig i soffan, kolla på serier jag laddat ner och bara slappa!!

Har en såndär söndagsångest som man hade när man gick i skolan och inte ville ha måndag..
Jag har 3 saker noterade i almanackan till veckan, de är *********, telefontid med läkaren, och tid hos barnmorskan.. Känns som tre jobbiga måsten..fast hur jobbigt kan de va egentligen?!
Jag jobbar inte nu iallafall, jag är sjukskriven..

Nääe, hoppas ni haft en rolig halloween med utklädnad och annat fuffens!!

RSS 2.0