Här ser ni:

Såhär kan de se ut när man går ut på krogen, nån fotograferar, en full kompis vill klämma på magen, och vissa i bakrunden tittar snett och undrar varför en gravid tjej är på krogen ;)
Jaa de kan man ju undra... :P


Till dig:

Som inte vill kalla dig annat än "anonym" och "bloggläsaren" men ändå vill kommentera lite inlägg här & var...jag ser ip adressen så jag ser att du är samma person..
Jag vet heller inte syftet med dina kommentarer, om du menar att va snäll eller försöka pika mig? Känns som om de skulle kunna vara de senare nämnda eftersom du inte vågar stå för ditt namn..men kommentarer är alltid kul för de visar ju att nån läser iallafall ;) :D

Och JA jag vet att " pappan" åkt utomlands, inte för att de ligger i mitt största intresse att veta men.. För min del kan han gärna få stanna där resten av livet, få HIV, hepatit och allt annat landet har att bjuda på! I don't care...
Han är nämligen ingen person jag har kontakt med eller bryr mig om..

Karlstad!!

Efter jobbet idag tog jag mig tillsammans med Maria över till Karlstad för en shoppingrunda!
Båda hade händerna fulla av kassar när vi åkte hem så de va en lyckad shopping-tur iaf..
Roligast va i leksaksaffären då vi leta halloween-dräkt åt Maria! :D Undra om den passa när hon kom hem?? (barnstorlekar)

Jag gick runt bland alla bebiskläder och bara VILL HA allt som finns där, de är ju så jäkla gulligt! Men jag måste bromsa mig, de är ju roligare att köpa sen när kiddo är född & man vet vad man ska köpa för färger..
Och inte göra som min mormor och CHANSA som hon faktiskt gjort nu när hon köpt blåa skor åt kiddo ;)

Min shopping blev födelsedagspresent till lillebror, skor/stövlar, bh:ar & trosor, bomulls tunika, over knee strumpor, tvätt påse..va de allt?? :O
Tog även en tur ut till Ikea för att komplettera de som va slut sist jag va där..men de fanns ju inte nu heller..BAJS!

Har även fått lite vettiga saker gjort nu på kvällskvisten, som att handla mat till min tomma kyl/frys, tvättat, diskat och betalat alla räkningar.. Skönt att ha de avklarat nu, jag är annars en jävel på att skjuta upp allting in i de längsta!

Nej, duscha & kolla serier innan läggdags!
Ciao!

Kommer inte gå hemma...

PGA att fucking försäkringskassan krånglar och inte vet vad dom pratar om så kommer jag INTE gå hem om 5 dagar..
Utan jag kommer jobba ändå, förmodligen ända fram till bebis föds för jag tänker inte slösa på mina föräldra-dagar i onödan INNAN barnet är fött, har hellre dom efteråt när jag får spendera tid tillsammans med barnet..
Kommer däremot gå ner i tid, så jag ska prata med min chef sen & se hur vi ska lägga schemat om de går att lösa på nåt smidigare sätt än hon på försäkringskassan föreslog.......


Nu----> till jobbet!


Zigenare..

Romer, är en folkgrupp. Folkgruppen kallas även tattare och zigenare!
(Källa: Wikipedia)
Och helt ärligt.. Mitt yrke har fått mig att tycka illa om dom!

Dom är otrevliga, dom går runt & äter saker inne i butiken som dom inte betalar för, och dom gör en jävla scene när man säger åt dom! (INTE ALLA!)
Vuxna LÅTER sina barn göra detta, konstigt att dom inte vet vad som är rätt & fel i svenska samhället om föräldrarna inte visar dom.. SAMMA unge har jag mött i frukten flera ggr och går & äter på nåt, då frågar dom mig vad JAG glor på..?
Jag har snällt & trevligt sagt åt dom flera ggr vad som gäller.. men tydligen har dom ett får eller två i sina öron eller nåt som gör att dom inte tar åt sig ett skit av de man säger..
Idag fick jag nog av DEN FAMILJEN!! När dom kommer till kassan har ungen choklad runt hela munnen och står & äter lösviktsgodis, Jag sa: " Dedär är INTE okej, ni får betala INNAN ni äter! "
Svaret från föräldern som jag pratade med: " Men hallå, hon är ju bara 4 år, hur ska hon kunna veta de?! "
Jag tände till, eftersom jag förklarat tusen ggr förut till samma familj!
" Just exakt DÄRFÖR är de DITT ansvar som förälder att säga åt henne vad som gäller!"
SLUTDISKUTERAT, trodde jag.................

Nej nu kunde jag tydligen ta en krona & stoppa upp om de va så hemskt att ett litet barn åt godis och sen så behövde jag inte säga så som jag gjorde för att de va jävligt onödigt?! ( Med denna mening IN REPEAT från en arg tattare/zigenare blev mitt humör inte bra... ) VAFAAN!!! De kokar i mig långt efteråt!! Just för att jag inte får avreagera mig..måste såklart vara trevlig & behärksa mig bland kunderna.. men hur lätt är de...?! Innerst inne ville jag bara be dom att fara åt helvete eller åtminstone hålla käften och inse att denna gång är de NI som har gjort fel och INTE jag!!
Dom har ärligt talat inte vett att skämms och be om ursäkt, hade dom gjort de hade de ju inte vart nån big deal!

Detta är en bagatellgrej egentligen.. men de stör mig så jag behöver avreagera mig lite, och just nu känns de skönt att jag endast har 5 dagar kvar tills jag får ett break från detta!!

Så kan ni ju också tänka på de när ni handlar lösviktsgodis, att barn & så går runt där och gräver i med skitiga händer..mmmmmm va gott!!!

Vintertiden är tillbaks!

Och lika förvirrad är jag VARJE gång man ställer om klockan..
Att man aldrig lär sig.. :P

Igår följde jag med MoeJoe på fest, de va ganska många nya ansikten på plats men bara trevligt folk..
Att jag va tjockisen som fick 1000 frågor om magen gjorde ingenting.. :D
Tillslut blev de ett besök på Wickan, de är lönehelg & de va i stort sett dött där inne.. Tur att man inte va där så länge :D
På plats va de några "omslagsbrudar" som traska runt i trosor, klackskor & kort linne.. yeah, sålänge dom stog på scene va de ganska lugnt för då brydde man sig inte, men när dom stog/kröp & ålade sig på bordet samtidigt som dom hällde vatten på varandra vart de nog aningen för mycke enligt min åsikt.. :P  Helvete vad pinsamma!!
Dom kom fram till mig i en av sina pauser och bad att få ta kort på min mage & stog och klappa på den? ajja..skumma tjejer måste jag ändå säga!!

En utlänning kommer fram(just typiskt wickan tänker alla som läser, jaa jag håller med) :
Han:" Får jag lov?"
Jag: " Näää" tar ett steg bakåt för han va sliskig..
Han: " Ända sen jag såg dig kliva in här ikväll har jag tänkt att henne ska jag ha en dans med"
Jag: *ignorerar*
Han: " De är för att jag är svartskalle eller hur? de är för att du hatar såna som kommer från annat land!"
WHAT!? Vad är problemet med att bara ta ett nej, vända på klacken och gå..?

Fredag!

Idag har jag haft en såndär välbehövlig ledig dag!
Sov ut & vaknade strax efter tio :) Med ett leende på läpparna & bara låg kvar i sängen för att tänka igenom vad jag egentligen drömmt.. Wilma låg bredvid mig & sov, mysis!
Gick ut med henne, åt frulle & åkte sedan hem till moster för en fika, stre lite..trevligt! :)

Därefter åkte jag hem till Malin & Martin i björneborg för att se på deras nya valp:D
8 veckor gammal, Nova! Vilken skönthet, en blandras mellan chihuahua/papillon, jäkligt liten iallafall kan jag säga, hade Wilma med mig dit också så vi lämnade  valpis hemma för en skogspromenad med dom vuxna..

Har också tagit mig ett ryck här hemma för att städa undan lite Wilma, låg päls, pinnar, barr, ljung överallt här inne efter gårdagens skogspromenad.. Mindre roligt!!
Har nu vart hos mamms för att lämna Wilma och hämta matlåda tills imorn..
Då äre jobb igen, 7 dagar i rad nu.. känns ju sådär, men med nedräkningen i bakhuvudet så går de ganska bra..

Nu ska jag se senaste avsnittet av Greys Anatomy som jag laddat ner, sen blire natten för mig..

Ha en trevlig helg!

Twiiiii...

Idag har man jobbat, inte så jättelänge men de va kämpigt ett tag, mådde illa & svettades, kändes som om jag behövde spy ett tag men de kan man ju inte göra så jag vägra.. Nedräkning nu :D Om min HP går igenom så har jag 7 arbetsdagar kvar ENDAST!!
Prata med en på f-kassan idag och hon skulle be min handläggare ringa mig imorn eller senast måndag.. Men min ansökan va utförlig & noga skriven av mig & chefen så den ska de inte vara några problem med!!

Nu har jag precis kommit hem från en skogspromenad med Wilma, mötte upp Emelie & hennes två hundar också såklart, trevligt! Bara de att Wilma är född i helt fel kropp!! Lägger sig & rullar i all dynga hon kan hitta så hela pälsen är full av barr, pinnar, löv..jaa ni vet, sånt som finns i skogen!
Hon va heller inte långt ifrån att fälla en motions-springare som kom förbi i all hast.. :S jag skrek rätt ut & han blev sur.. :P

Nääe, dags att fixa iordning varma mackor!! :D

Jag ska bli mamma!

De känns ännu helt ofattbart på något sätt, jag har vetat om de sen den 16:e april..
Men de känns som nåt som bara finns långt bort som man bara pratar om..känns som jag varit gravid i stort sett hela livet men att de inte händer mer än så.. Ändå så ser jag hela tiden framsteg i graviditeten, svårt att förklara :D
Jag är NÖJD med att vara gravid, de är mysigt, jag är nöjd när jag handlar grejer till bebisen osv..
Men just att tänka sig in i hur mitt liv som mamma kommer se ut är verkligen helt omöjligt!
Jag ser fram emot de, känner mig inte ens nervös inför förlossningen, utan jag bara LÄNGTAR framåt för att se hur allt kommer bli efteråt.. SPÄNNANDE! :D

Idag fick jag mig ett garv, kiddo har ärligt talat bråkat i magen hela dagen, på jobbet när jag satt i kassan blev jag full i skratt för den höll på att sparka upp mot revbenen upprepade ggr, ganska obehaglig känsla kan jag säga, den känns så stark!
Kommer hem & fixar nåt att äta, och får känslan av att magen vrider sig utochin eller nåt..kollar ner, och magen putar ut på vänster sida, men på höger sida har magen blivit i stort sett platt?! WHAT?! Hur lyckas den, obehagligt va de, men ändå blev jag tvungen att skratta! Såg ju så sjukt ut!! :D Men jag tror inte de va så bekvämt för bebis heller för den la sig snart till rätta igen!

Jag tycker på ett sätt att de är synd att de inte finns någon "pappa" att dela sånahär saker med..
Finns så mycke glädje runt en graviditet, och likaså kommer de finnas sen med ett barn med i bilden.. Så mycke, att man faktiskt kan dela med sig av glädjen egentligen.. Jag ser de endast som HANS FÖRLUST!!
För glädjen av just sånahär saker finns väl bara hos föräldrarna, ingen blogg eller liknande..
Men bloggen protesterar inte mot mitt tjat om graviditeten iallafall :D Blogg är bra!!

Ska inte gnälla nåt på att vara gravid! :D Man är trött, kissnödig ständigt, trött, ryggont, kramp,fet osv.. men so what?! :D
Hur många ggr i livet upplever man en graviditet egentligen!? Känns som att de är allderles för få ggr för att kasta bort tiden åt gnäll ialalfall!

Nu ska positiva Elin gå ut & gå en kvällstur med Wilma, sen blire natten för mig...
Lång dags jobb imorn, natti med er!

Barnmorskan idag..

Besöket hos barnmorskan gick bra, bebis är fortfarande liten & ligger under kurvan, men hade ändå växt såpass att de verkade bra.. så jag fick inget mer UL! Min vikt..läste nånstans på internet att man skulle gå upp mycke i vikt runt dessa veckor? De va ca 3 veckor sen jag va där och vägde mig, hade bara gått upp 0,6 kg nu sen sist jag va där..
Som vanligt mättes hjärtljuden som idag låg på 134.. Barnmorskans teori idag bedömt på hjärtljuden: De är en pojk!
Hur ofta stämmer såntdär med höga & låga hjärtljud egentligen?

Mamma följde med mig dit idag...
Efter vi varit där åkte vi till Ikea för att handla lite nödvändigheter till bebisen..
PGA att väggarna här i lägenheten är typ ruttna så dom bara rasar när man skruvar i dom så kan inte jag ha något väggskötbord, så idag handlade jag ett skötbord "sniglar" på Ikea, väldigt enkel & simpel modell.. Vilket är bra för då får de plats i mitt duschrum! :D Köpte också skötunderlägg till skötbordet..
Ett par "kisslakan" som jag säger men de heter madrass-skydd:P En kudde fick också följa med..
Handlade en hylla att sätta på väggen ovanför skötbordet så man kan ställa lite småplock på..
Nu står de uppmonterat & klart i mitt duschrum, och för att komplettera de hela så köpte jag första blöjpaketet, våtservetter, och några natusan prylar..nån tvätt tvål & en salva mot RÖD STJÄRT :D haha..
Kunde ju bara inte ha ett TOMT skötbord ståendes så länge.....

En sak kan jag säga, jag har blivit en JÄVEL på att montera Ikea möbler!!


Mycke..

Mycke jobb, mycke serie-tittande & mycke sova :D
Så ser min vardag ut nufötiden.. Idag hämta jag ut mitt nya mobila bredband, en ROSA dongel:P
Ganska tuff, mycke snyggare än tele2´s modem.. Fick nån ny modell nu som inte va sådär plastig, utan mindre än dom förra & i metall.. aldrig sett sån förut.. Hoppas de funkar bra nu!

Jobbade extra i helgen pga att Lisa va sjuk, hoppas hon mår bättre & inte hunnit smitta någon på jobb..
Jag säger ju inte nej till dom pengarna som erbjuds på helgen och de tror jag dom flesta lärt sig..

IMORN är de ÄNTLIGEN dags för mig för ett nytt besök hos min BM, ska mäta & se fall kiddo växt ikapp nåt eller om jag får åka iväg på ett till UL.. Jag själv tycker magen växt lite, men frågan är ju om de är tillräckligt för att komma ikapp allt den låg under? De tvivlar jag faktiskt på.. För jag är ganska smal om man jämför med andra.. Dom flesta reagerar med CHOCK när jag säger hur snart jag ska ha., " VA?! MEN DU ÄR JU SÅ SMAL! Är du säker på ett de är rätt? " Eller: " De va allt en liten kula de, när den/jag va i v. 31 så kunde jag/hon ha magen som ett bord "

Hmm, aa de ska iallafall bli skönt att se vad hon säger denna gång..
Och se på vågen:P


Nej nu äre dags för jobb.. 14.00-21-15 :D

Wiiie!!


Begränsad surfning..

Mitt internet strejkar tillochmed 1:a november, pga att jag laddat hem för mycke:P
Min kvot är nu använd!! Baaad.. Pga radioskugga & diverse typiska saker har jag nu beställt mobilt bredband från annan leverantör, så ska se fall jag kan få lämna tillbaka detta.. Inga fel på de egentligen,har vart nöjd med de..men när man bor i radioskugga osv så blire lite ovärt.. Och pga att JAG klippt av alla sladdar som låg & skräpa till telefonjacket så får jag bittert nöja mig med mobilt istället för fast bredband... :P


Serie-nörd som man är så kanske jag behöver en leverantör med fri surf så jag varje vecka kan ladda ner Desperate houswives, Greys anatomy, Heroes, Gossip girl & One tree hill..


Allvaret har inte ens börjat..

Ärligt, allvaret har inte ens börjat..och jag är redan nära gränsen då man bara vill kasta in handduken & ge upp...
Jag kan inte hantera den psykiska pressen, och den psykiska ångesten..

De finns EGENTLIGEN ingenting i vardagen som pressar mig mer nu än innan graviditeten, de finns EGENTLIGEN inte nån större grej att ha ångest över... Egentligen... Men just nu känns ALLT..som en endaste stor press, varje natt jag vaknar så hinner jag knappt vakna innan tankarna sätter sig i arbete med en negativ tankeverksamhet vilket genast gör de svårt att somna om.. Varje gång alarmet ringer, så känner jag hur jag verkligen inte vill gå upp & åka till jobbet...

Ibland så tänker jag att, faan.. Undra om man skulle skita i allt.. Skita i jobbet, skita i alla nära,skita i allt vad spara innebär & bara ta sina sparade pengar & sticka nånstans utan nåt vidare mål, utan nån press, utan att folk frågar hur de är när dom ändå redan vet svaret.. (då tänker jag ju såklart på vad som skulle kännas bra för stunden, men eftersom jag inte bara har mig själv att tänka på, utan måste tänka lite längre så är såna saker omöjligt att göra)

Ja jag har kanske ordning på den praktiska biten, vad som krävs för att ha ett barn..
Men vad hjälper de när psyket är helt åt helvete och de känns som att man har tappat uppfattningen om vad som egentligen är viktigt och inte?

Jag tål inte att höra er säga " Sluta tänk på de & de för att..du tappar fokus från vad som är viktigt!"
Eller som andra säger " Du måste släppa de för att bebis är de enda som är viktigt just nu!"
Vet ni? Jag har fattat er poäng!!!! MEN DE HJÄLPS INTE!!
De kanske är lätt för er att sitta & säga, men inte alls möjligt för mig att genomföra..

Jag har kännt såhär under en längre tid & de är inget tillfälligt har jag kommit fram till..
Däremot har jag intalat mig att jag känner såhär pga pressen, pressen för att hitta lägenhet, pressen inför flytten, pressen inför att få in alla papper till försäkringskassan, pressen att få kontakt & komma nånstans med familjerätten, pressen inför tex flyttstäd osv,osv..BULLSHIT!

Nu är allt det ovan nämnda och en hel del till AVKLARAT...
Men mår jag NÅT SOM HELLST bättre?

Så jag tänker befinna mig här hemma..och jag vill inte ha besök! Och jag vill inte att ni ringer mig, eller skickar sms..
Jag vill bara vara ensam & ostörd..

Godnatt...

Helgen..

Blev ganska lugnt ändå måste jag säga..
Vi blev sittandes 6 pers här hos mig, spelade sällskapsspel, åt frukt, chips & nån drack lite..
Sen gick vi vidare till bowlingen & spelade några serier.. Hade väl tur på en serie då de flöt på riktigt bra:D
Annars så va de ju som vanligt.. :P hahaha.. Liza va väl bland dom bästa iaf ;) de slutade med att hon fick barnstaket :P

Hade längtat efter en skön sovmorgon idag, men min hyresvärd är en riktig arbetarkille så han kom hit & börja renovera lägenheten under strax efter åtta (PÅ EN SÖNDAG), såga, hamra & jaa, allt dedär! Lite jobbigt att höra på men jag förstår ju att han vill ha lägenheterna klara så de va bara att trycka kudden över huvudet & försöka somna om..

Nu ska jag kirra nåt att äta & förbereda mig inför kvällens arbete..
Annars händer de väl inte så mycke?

Jag är förbannad!
Du lever PRECIS nu som du gjorde innan, så VAD har jag förstört?
Kan man fråga sig.......

W890i

Nu äger jag en sånhär..
Får se om jag nöjer mig med den, har ju varit Samsung & Nokia för min del på senare år..



Tjut då!!

Alltså, idag har varit en sån jävla katastrofdag så jag blir faan galen..
Tillattbörja med hade jag ett mindre trevligt samtal igår strax innan läggdags, vilket gav mig massa tankar, frågetecken, grubbel och gnat.. Så när jag vakna i morse ( BLEV VÄCKT AV Carlstedt ;P ) så startade hjärnverksamheten..
Satt snart därefter på jobb och kände hur ont i huvudet jag hade.och vad min rygg gör ont, och sa till Backman att guuuuu va trött jag är..
Japp, DÅ SMALL DE TILL OCH ALLT HARVA! Kortköp funka INTE alls, vi satte upp lappar och fick förklara för stackars kunder, kassorna va SEGA som fan och jag kände hur min bägare va rågad för längesen..
När jag stog inne på kontoret innan jag skulle ha kolonial så fick jag ta några djupa andetag och andas för då va inte tårarna långt borta! Jag ville bara skrika åt vår vice chef att NU GÅR JAG FAAN HEM!!!!
För jag kände att jag inte pallade en sekund till i skiten, men ärligt.. På vårt jobb handlar allt om att samarbeta..
Så jag ville inte göra de surt för alla andra utan valde att sansa mig..gnällde av mig lite åt Jessica som lyssnade så snällt ( hon hade inget annat val eftersom jag valde att jobba med hennes pall istället för att ta ut en egen.. )

Jag skulle ibland behöva något lugnande, för jag blir ju så fruktansvärt hysterisk så fort nånting går emot mig..
Mognads sak förmodligen, jag har kännt samma hysteri sen jag va liten, då jag kanske agerade lite mer..rev ner stora tavlor från väggen och kastade ner längs trappan så glas och allt flyger i tusen delar, kasta 8 coca cola burkar rakt i väggarna så de blir stora märken och de pyser cola överallt för att burkarna spruckit.. gormade åt andra oskyldiga som råkade vara i närheten eller liknande för att avreagera mig..
Nuförtiden känner jag likadant, att de kokar i mig för minsta lilla..men på senare år kontrollerar jag de lite mer kanske..
Eller nu ljög jag, coca cola burk-incidenten va i somras men ändå..
Jag kallar de damp..

Whaaaat? :O

Haha, man kan ju inte låta bli att bli förvånad, allt fler ger sig till känna här i min blogg genom att lämna en liten kommenter :D Fösta gången jag fick en chock, va när MIN MORMOR lämnat en kommentar..
Men NU hade jag fått en kommentar från MIN PAPPA! :D
Inte visste jag att han hade span på sin dotter här inte.. förvånad blev jag, den enda internetsida jag nånsin hört att han besökt är de hederliga blocket.se, förmodligen för att de va startsidan på datorn på deras jobb eller nåt tänkte jag..
Lite kul iallafall!

HEJ HEJ FAMILJEN!

Ikväll har jag tvingat hit mamma på MÖGEL-JAKT! (utan fynd)
De finns en viss stank i mitt sovrum som jag tycker är hemskt och som sticker i näsan, den fanns där när jag flyttade in men jag dammsög & skurade golven och tänkte att de nog skulle försvinna.. men icke!
Alla möbler,madrasser, gardiner osv här inne är sprillans nytt så de är ju uppenbarligen nåt i rummet som inte är som de borde..bara i dehär rummet också och ingen annanstans i lägenheten!
Jag tänker inte chansa, jag ska trotts allt ha en liten bebis sovandes i detta rum med mig tills den blir stor nog att sova i sitt egna rum.. Och vilka allergier o annat skit kan den lilla då råka ut för om de nu är mögel?! Den risken tar jag bara inte! Utan jag ringde min hyresvärd, STANKEN SKA BORT! Han skulle komma hit på fredag eller lördag och lukta lite han med.. För vi har inte hittat nån mögelfläck eller nåt:S Kanske ligger de UNDER trägolvet!? mystiskt är de iallafall..

Graviditetsuppdatering!

Vet att de inte ligger i allas intresse att läsa om min graviditet eller se bilder på min feta mage!
Jag vet att jag tjatar mycke om graviditeten men de är ju faktiskt den som tar störst plats i mitt liv just nu!
Och jag tycker de är ganska kul att ha här i bloggen & kolla tillbaka på själv så ni får stå ut :D

Graviditetsvecka 30:
Jag mår fortfarande bra, och är glad att jag fortfarande kan ha mina jeans som jag hade innan graviditeten just pga att de är låg midja & stretch.. Visserligen har ju min midja tillfälligt försvunnit och jag har kroppsform likt en säl, men jag är ganska nöjd ändå! Visst, ryggen börjar göra lite ont,man har känningar då & då i magen, men vafaan! De är ju så de SKA va! :D

Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken att folk kallar mig fetto/tjockis osv.. har alltid fått höra motsattsen.. så igår på jobbet blev de lite kul när jag satt i kassan & Annika kommer och mumlar i förbifarten "Fan du blir ju bara tjockare för varje dag jag ser dig!" Men jag hörde inte riktigt så jag blev chockad och förundrad och sa " VA?! Säger du att DU eller JAG är tjock?!" Haha, vadå vägra inse att man är tjock ;)

Trodde att de skulle ha hänt ganska mycke med magen på 10 veckor, men nu när jag jämför fotona från v.20 så är de inte sån där jättestor skillnad faktiskt, visst har de rundat till sig på sidorna och fyllt ut lite mer men.. I profil sådär så trodde jag nog att de skulle syns mer eller vad tycker ni?


Vad händer med serierna?

Måndagar/tisdagar brukar jag ladda ner en hel rad med serier.. Denna vecka har jag bara fått ner Desperate Houswives, och Heroes.. Men varför släpps inga nya avsnitt av Greys Anatomy, Californication, One tree hill & Gossip girl denna vecka? Jag brukar väl ladda ner dom på tisdagar eller är de jag som blivit helt senil?!

Måste även tacka min underbara granne som spelade musik i maxvolym med en bajslåt på repeat till klockan halv ett i natt, då jag fick nog eftersom jag skulle upp och jobba så jag sov i bebisens rum inatt, de va tystare där..
Tjugo över sex drog dendär schäfern igång och skälla här under, FANTASTISKT MED GRANNAR!
Tacka vetjag mårbackavägen;) där fanns de iaf vissa BRA saker hos/med grannarna.. :P
Här har jag ännu inte hunnit upptäcka några bra saker med mina grannar..

Nej, de får bli en film istället för serieafton.. :S


Imorn onsdag är jag ledig, ska då ta nytt magfoto eftersom de plötsligt är v. 30 då..

Lite dålig på att ta kort kanske, men dom jämna veckorna som 20, 25 & 30 kan ju va kul att ha iaf, se hur magen utvecklar sig! Fick även mammas gamla journal idag från när hon väntade mig :D Snacka om att jag va biff i magen iallafall, låg över kurvan hela tiden i stort sett och föddes för tidigt! Resultatet av mig blev väl iallafall godkännt så de är nog helt okej att utvecklas så fort i magen :D Min bebis verkar dock inte följa mammas väg i magen iallafall..

Att resa till Toulouse verkar inte vara lätt!
Verkar vara krångligt med byten, dyrt & inte alls bra.. Jag vet inte men, både jag, frida & hennes pappa har kollat och de går inte direkt framåt.. :S


Måndag återigen..

Veckorna rusar förbi nu på nåt sätt!
Idag utöver jobb har man haft lillasyster, Emelie C & hundarna här på besök! :D
Fick leka lite frissör och göra slingor på Emelie och jag tyckte faktiskt att resultatet blev BRA!
Trevligt, trevligt!

Nu har jag laddat hem lite serier så de får bli att slappa framför dom nu innan läggdags!

Tack för alla kommentarer, positiva som negativa! :D
Men ni behöver ju inte nödvändigtvis vara anonyma när ni kommenterar, var och en FÅR ha sin åsikt, om ni inte vågar stå för er egen åsikt kanske ni inte ska yttra den...? Gör som ni vill ;) Sa bara vad JAG tycker :D

Måste bara få berätta att jag tycker min gud-son är den charmigaste ungen som finns!
Igår när jag träffade honom, han kände lite på magen.. Så frågade jag honom om han tror att de är en pojke eller flicka som ligger i magen..
Han svarar: Jag tror de är en bajskorv!

Dags för uppdatering..

Nu har Melinda vart så go att hon gjort om min blogg som ni kanske ser? :D
Kul med lite förändring tycker jag!

Igår kväll blev de en hemmakväll hos mig, Liza & Frida kom hit, vi lagade tacos och tryckte i oss och även en varsin skål chokladpudding+grädde slank ner därefter.. Fettokväll, gott var de!
Fick bli ett par garv framför en Austin Powers film också..

Härmed ger jag mig själv strikta order om att begränsa mina inköp åt bebisen!
Jag packade upp alla kläder som låg i påsar här&där som jag handlat lite då & då..
Placera i tvättkorgen så man får tvätta upp allt innan de ska användas..och herregud vad långärmade body´s jag har handlat?! Jag får i fortsättningen tänka på de när jag handlar även om jag ser nån body som jag tycker är söt...
Men de går ju sällan låta bli, kikar man på barnavdelningen så hittar man ju ALLTID nåt som drar ögat åt sig som man måste handla..

Frankrike i början av november för min del! :D
Ingen lång semester direkt, ett par dagar med Frida bara.. vi ska titta på ett ställe där hon eventuellt ska åka & jobba i Januari.. Personligen så hoppas jag att stället kommer verka trist, jag vill ju ha Frida på hemmaplan när bebis är född & allt ju! Men jag ska inte tänka egoistiskt, jag ska vara glad för hennes skull om de är ett bra ställe :D de är ju trotts allt en upplevelse att jobba & bo utomlands ett tag..
Måste bara kolla upp en extra gång hur de gäller med flyg när man är gravid..nån som har bra koll på de?

Shoppat..

Ja då hade man kommit hem från karlskoga..
Handlade inte så mycke men strumpor, ett par byxor från H&M till kiddo, en halsduk/scarf och sen massa mat på jobbet..
Inte sådär värst intressant..
Men de va skönt att komma ut på sin lediga dag, umgås med nån & inte ha några direkta måsten! :)

Till "Linda" som kommenterat en del i bloggen:
Du verkar inte så insatt.. men NEJ "pappan" är inte på nåt sätt farlig, de är en bra kille egentligen annars hade jag förmodligen aldrig hamnat i den situationen jag är i..
Däremot har vi inte pratats vid på flera månader och de är HANS VAL! Inte mitt, jag gav honom tiden till ultraljudet och gett honom möjligheten att vara delaktig men HAN VILLE INTE, jag har inte stängt honom ute på nåt sätt, utan jag har bara respekterat de han sagt eftersom jag inte kan TVINGA på honom en roll som pappa!
Och sålänge man inte ens kan prata med varandra mellan två "vuxna" utan att de måste förmedlas via en person på familjerätten så känns de inte som om han är riktigt den jag behöver som trygghet vid min sida som du nämner att man behöver! Då har jag nog bättre personer i min omgivning som är villiga att stötta mig och de uppskattar jag!
Förövrigt vill inte han vara den stöttande personen i mitt liv eftersom han är ARG på mig..
Sen så kan jag säga att visst, de vore egoistiskt om jag stog emellan pappan & barnet, alla barn vill väl ha sina föräldrar..
Men nu äre ju så att de bara är vad han sagt att han funderar på till hon på familjerätten, då han samtidigt sagt att sin 7 månaders långa utlandsresa blivit inställd.. Vilket enligt andra INTE ÄR SANT! Så jag vet ju inte hur de ligger till med den saken.. kan va bullshit allting..
De finns många personliga yttranden och betéenden bakom min tanke kring detta vilket jag inte nämner i bloggen för de har inte alla med att göra..sen kan du tycka att jag är omogen, hade du känt mig och träffat mig personligen hade jag kunna tagit åt mig av din åsikt men nu känns de faktiskt som om de kvittar!
Och självklart känner inte pappan samma sak som mamman när barnet ligger i magen, men kanske nånstans när pappan ser på ultraljud att de faktiskt finns en bebis, och känner sparkar på magen osv så tror jag att dom ändå känner att de är en upplevelse och dom vet att de faktiskt är DERAS barn! "pappan" i dehär fallet har inte sett ens en bild från ultraljudet, vet inte ens när barnet ska födas, och har aldrig ens SETT min mage (joo innan jag hade gravidmage)..
Jag tror du själv fattar lite av min poäng..
Sen får du gärna tvivla på att jag klarar av att ta hand om MITT barn, men jag kan säga att jag prioriterar allt för barnet, jag har inte ens en heltidstjänst utan en tjänst på 64% och jag flyttade ensam till en trea helt utan ekomonisk hjälp för att barnet ska kunna få ha ett eget rum och lägger undan pengar varje månad till bebisen istället för att lägga dom på mig själv eller nöjjen! Detta är MER än många andra 20-åringar skulle klara av!
Tycker du att de också är omoget och egoistiskt tänkande eller?! Du kan ju försöka se dom bra sakerna också istället för att bara klanka ner på allt du tycker är dåligt! De är MIN blogg där jag skriver MINA åsikter om saker och ting, hur nu mina åsikter kan avgöra om jag är en bra eller dålig förälder fattar jag inte ens hur de hör ihop riktigt men?
Jag trodde de va betéendet och handlingar i vardagen som va avgörande.. och som du själv skrev, jag är inte mer än människa!

De är MIN bebis!

Ärligt, jag fick ganska nyss ett samtal från vår kontaktperson på familjerätten..
Hon berättade vad "pappan" & hon pratat om under förra fredagen eller när de nu va som han va där på möte..
Han ska enligt henne INTE åka utomlands, och VET inte om han vill vara delaktig i barnet, men ska ta ställning till de när han får svaret på faderskapstestet..? Inte riktigt vad han sagt till mig..men men...

Jag har från början tyckt att de är synd för barnets skull att vara utan pappa, men aldrig tvivlat på att jag kommer klara de själv.. Jag är fullt inställd på att alla jobbiga stunder, alla mysiga stunder, alla minnesvärda stunder ska vara mellan MIG & MIN BEBIS! Jag gav "pappan" möjligheten att vara delaktig, jag sa att han kunde vara en del av barnets liv även om han inte ville leva med mig.. Men han sa att han inte ville..

Jag ska klara detta själv! Jag ska ha ensam vårdnad och uppfostra MITT barn som jag vill!
Och visa att man visst klarar sig bra själv vilket vissa hade tvivel och åsikter om!

Men jag tror detta löser sig själv, han kommer inte vara delaktig från början när bebisen föds, när bebisen är liten, han kommer inte se bebisens utveckling, han har inte följt bebisens utveckling i magen.. Tror inte man känner desamma då faktiskt!

En sån dag/natt!

Usch idag är jag inte pigg...
Igår direkt efter jobbet åkte jag ju för att flyttstäda min förra lägenhet..puuh, nästa gång jag ska flyttstäda hoppas jag att jag inte är gravid, eller åtminstone har lite assistans! För svettigt och jobbigt var de minst sagt..
När jag kommit hem, hämtat Wilma och ska slå mig till ro börjar hon kräks?
Gick ut en kvällspromenad och gick sen & la mig för jag ansåg mig själv som ganska sliten efter en relativt hård dag..
Hann somna innan Wilma STÅR i sängen och försöker spy?
VAIHÄLVÄTTÖÖÖ! Av nån ren reflex så sparkade jag iväg henne så hon sopade sig i golvet:S Lilla gumman då, fick jättedåligt samvete över att de blev sådär hårt.. De va ju inte meningen! Så jag satt på golvet en stund och gosa med lurven så hon fick känna lite att jag bad henne om ursäkt..

Okej, nu va vi sams igen och jag somnade om.. VAKNAR UPP AV KRAMP!
Jaani, de är inte bara att vara gravid inte, de måste få gnällas en del, ni vet ju hur de är! Och har man ingen man/sambo att gnälla på, då får man gnälla i bloggen!
Kramp i benen, de har väl varit överkomligt hittils.. För jag har kunnat sträckt ut benet och de har släppt ganska omgående, men nu blire värre och värre, inatt va de BÅDA BEN SAMTIDIGT! Satt upp i sängen och vråla, banka & veva med dom där stackars benen.. Vid såna tillfällen är de ju ganska skönt att man är själv, för de hade nog varit en ganska rolig syn eller vad tror ni? Detta upprepades flera ggr, och när jag tillslut inte kunde hålla mig kvar i sängen längre knata jag upp för att gå på toa, kissnödig är man ju alltid, benen va dock allderles för ömma för att de skulle kunna gå bra.. Men hallå, TJA BERIT 90 ÅR! Är du ute och går,var har du ställt din rulator? Jaa så kände jag mig..självklart sa ingen så till mig, eftersom jag bor ensam, men de va så känslan va..aa ni fattar nog!

Jag gör ett nytt försök med att somna om, klockan är då ca 05.00 på morgonen..
06.22 drar grannens JÄVLA chefer igång och VRÅLAR konstant och blir inte tyst förän klockan 8.00!
Jävla psyk-hund tänkte jag, dom hade säkert lämnat han själv så han va nog inte så nöjd, men om man har en hund som inte finner sig i att va hemma själv kanske man borde överväga att skaffa hundvakt istället för att han ska stå och väcka hela jävla huset den tiden på dygnet?
De va denna veckas efterlängtade sovmorgon de!

Hoppas det dyker upp nåt spännande snart så jag kan bli på lite bättre humör för som ni märker är de inte på topp just nu, ganska arg! :P
Frida är ju äntligen tillbaka i Sverige nu, hoppas att höra från henne SNARAST!

Så kan jag bara tillägga att jag INTE på nåt sätt söker sympati eller nåt när jag skriver sånthär..
Jag skriver de för att jag vet att vissa tycker att mitt temperament är roligt :) att de är roande att läsa när jag är arg..
Så läs och tyck vad ni vill.. :P


Spark & Box!

Jag är lite förvånad, min bebis sparkar och härjar inne i magen att jag ibland funderat på vad de är för biff som ligger där inne egentligen.. Stark är den iaf..
Idag va jag hos bm på kontroll.. Bebisen följer INTE kurvan längre utan ligger lågt..hade knappt växt nåt sen sist..
Jag ska dit igen om 3 veckor, och om den inte växt till sig mer då på rätt spår så får jag åka iväg på ett nytt ultraljud!
Men jag är inte orolig, den är så vild ändå så de finns inga tvivel om att den mår bra.. De är helt enkelt en LITEN bebis..just nu, men den har tid på sig att växa ikapp så..

Jag har nu gått upp 6 kg sen graviditeten startade!
Hjärtljuden låg på 130 vilket är lite lägre än sist men helt okej ändå!

V.29 nudå!

RSS 2.0