Ullareds shopping!

I fredags brände vi iväg till Ullared jag & Lene!
Blev en hel del shopping, känns så skönt nu i efterhand när man är klar med födelsedagspresenter & julklappar för detta år redan i september! :D
Och även med alla vinterkläder till tjejerna. Känns gött!
Heminredning & annat kul slank ju också med i korgen förstås. Längtar så tills de sista fönstrena är bytta och fodren kommit på plats så man kan engagera sig i att göra lite hemtrevligt i fönstren osånt. 
 
Peter har jobbat på flitigt i helgen med lite plåtar och sånt vid dom fönster som är på plats & jobbat på fasaden så där är faktiskt inte mycket kvar nu! Händy määän! :D ♥
Tänkte överraska honom med att måla de sista däruppe i toppen tills han kom hem men insåg snabbt att stegen inte ens räckte upp till "planet" på byggnadsställningen och jag är inte lika apig som Peter så kommer fasen inte upp där! Får hoppas på bra målarväder till helgen så fasaden blir klar, så vi kan hjälpas åt inomhus sen.
Skoj skoj!
 

 
 
Jobbar ett kvällspass idag, följt av ett dagpass imorgon. Så inatt sover mina tjejer på Humlan.
Liss & Janina jobbar natten så jag vet att dom är i goda händer. Tur att ett sånt ställe som Humlan finns när man jobbar obekväm arbetstid & har en man som jobbar borta på veckorna mån-tors! Hur skulle man få ihop vardagen annars?
 
Nää, nu är de dags för mig att knega ett par timmar till innan hemgång!
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0