Lugnare kunde det inte bli.

Helgen har varit så lugn och skön! I fredags hade jag myskväll med Ange, vi kollade på Lets Dance och frossa i oss massa onyttigt :) Fredagsmys brukar ju vara lite av en tradition men Liza var i norrland och Frida jobbade, men Ange & jag hade trevligt ändå fast det bara var vi två.

På lördagen skulle vi till Örebro för att lämna tillbaka en NAS grej som Peter köpt, som han inte var nöjd med. Inte för att jag bryr mig så noga om såna prylar! :) Den verkade fylla en bra funktion egentligen men de hacka lite när man kolla på filmer oså. Tyvärr. Men den var ju smidig att ha till skrivaren tex :)

När vi ändå var i Örebro så tajma vi såklart in en träff med Matilda och Tintin (Mimim) på Ikea, luncha där för Matilda skulle ändå vara där och shoppa, vi skulle ju förstås inte handla nåt men vi kom inte ut tomhänta ändå :)
Vi köpte en griffeltavla, fönsterlampor till köket och några rosa ramar! Ramarna var till teckningarna framförallt i Jasmines rum där det satt en del fingerfärgsmålningar uppklistrade med kludd, inte så tjusigt. så vi klippte till dom och satte i ramar! Genast mycket snyggare, riktiga konstvärk som barn gör ;)

EKÅS Skärm svart Diameter: 14 cm Höjd: 15 cm
NYTTJA Ram blandade färger Bredd: 54 cm Höjd: 74 cm Bildbredd: 50 cm Bildhöjd: 70 cm
Igår var det en slö söndag bara, vi försökte oss på en promenad. Men det var så jäkla kallt så det blev bara en kort runda och sen vände vi och gick hem :) men bättre en kort runda än ingen runda:P
Då kom vi istället på idén med BAK-SÖNDAG! :D Vi bakade sockerkaka & kladdkaksmuffins.
Jag sa att vi skulle försöka baka nåt varje söndag, behöver ju inte bara bakas onyttiga saker, man kan ju baka matbröd eller nåt ibland också :) Det är ju roligt att baka!Ja, det var lite sen sist :)

Kommentarer
Postat av: Freja

Skitsnygg sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-05-08 @ 16:01:27
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0