Vet inte vad man ska tro faktiskt?

Om det är baciller, magsjukebaciller så är det konstiga såna..
Med tanke på att Thea spydde 2 nätter i rad för knappt en vecka sen då magsjuka fanns i huset på dagis, knäppt hur som hellst.. Denna vecka är det fortfarande magsjuka bland barnen på dagis..
Idag hann jag jobba ca 4 timmar, så ringde dagis & sa att de tror Thea är drabbad av magsjukan då hon haft vattendiarréer så dom fått bytt på henne 4 ggr.. Väldigt konstigt om hon skulle bli smittad igen inom loppet av en vecka? Eller är det nåt annat som spökar med hennes mage? Man undrar ju....

Som grädde på moset sitter även en lapp på dörren där det står: " Vi har nu fått fall av vattkoppor här på förskolan! MVH Personalen" Hmm, jaa? Med tanke på Theas icke existerande immunförsvar känns det inte som om jag har så härliga tider framför mig!

Just nu ligger hon & myser i sin saccosäck och kollar på Bananer i pyjamas!
Köpte den dvd:n idag, det var Jasmines önskemål av film när hon var här sist & så fanns den plötsligt på jobbet så då passade jag ju på förstås! :) Roliga bananer!
Härlig text på framsidan också: "Alla talar banan-språk"
Någon mer som gör?

Kommentarer
Postat av: Mona

Hej hoppas det inte börjar om igen så ni andra åker på det ochså. Hoppas hon kryar på sig snart

Ha en trevlig kväll

2011-02-02 @ 17:05:41
URL: http://monaw.blogg.se/
Postat av: Stefan

Bananas are for monkey's :)

2011-02-02 @ 19:44:08
URL: http://the.crazyhor.se
Postat av: E

Har läst nånstans att man kan bara få magsjukevirus/baskilusker en gång, Av samma magsjuke epedemi. Så om te.x magsjukan går på Dagis så kan samma barn ej få det 3 ggr... :)) Bara 1.

2011-02-02 @ 20:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0