Hahaha.. !

Kolla dehär! http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=637293522824
De är ju skitroligt! :) Gör en egen vettja!

Igår: efter jobbet mötte jag upp Emelie, vi åkte till kyrkogården en sävng & sedan till Mc Donalds där vi satt & snacka massa dynga.. Tills dom stängde, inge töligt alls.. Får se fall tösen har tid att ses idag också, beror ju på hur lång tid hennes middag på jobbet tar..

Idag, hemma från skolan, läser lite religion, börja igår men har lite sidor kvar att läsa.. kristendom.. mycket intressant..

Nää, plugga vidare nu, sen ta sig en promenad!


På bild..

Va roligt! Hittade mig själv på bild på Liv's hemsida.. kolla länken:
http://www.kennelstorfoten.no/Nyheter/Nyheter%20for%202007.htm

Springer runt i ringen med Tilde på en taxutställning i karlstad 20/5-07 :)

Massa prov nu, känns skönt att de är sista veckan nu innan betygen sätts, så man kan slappna av utan att känna press att man måste plugga.. ska strax tillbaka till skolan & få tillbaka fredagens prov i projekt&företagande..ska bli intressant :) hoppas de gick bra.. har vart hemma nån timma nu, håltimme..

Sen blire att göra sig iordning för jobb.. mina roliga 3 timmar & en kvart.. som känns sååå meningsfulla.. men men, dom ligger på mitt schema så de är bara att jobba på de :)

Ha de!

Lite uppdatering..

Helgen, lördagen va helt okej..! vi satt massa folk hemma hos Emelie & Sahlin.. grillade och spelade kubb, promenerade vidare till mastis, MASSA FOLK.. efter en stund ville dom jag va där med vidare till varvet, efetrsom de är 20-års åldersgräns där så kände jag att de va onödigt att gå dit & chansa på att komma in.. har visserligen kommit in där förut men kändes inte som att jag va så sugen på att gå dit ändå, träligt om man itne kom in & få gå därifrån själv..åkte hem till Daniel & la mig istället, men blev väckt vid kvart över 4 när Daniel kom hem, med två kompisar..kliver in & tänder taklampan,drar på musik.. JA! vad pigg jag va då :)

Idag hade vi prov i skolan, 60 frågor om ansvarsfull alkoholhantering.. jag hade ju tänkt läsa på eftersom jag ville ha godkännt, men de va ju "personalfest" med bowlingen igår, så jag fastnade därute istället för att plugga prov, men de va riktigt trevligt! många folk, varav hälften va björneborgare som inte ens jobbar/jobbat på bowlingen :P tråkigt bara att de va lite oplanerat på en söndag så de vart nyktert för mig..
Men men, hade riktigt skoj ändå, fick höra lite udda tankegångar av Mödza dörute iallafall..han:
"Ett missknull går aldrig få igen"

Bäst av allt va iallafall att jag fixade provet även fast jag inte läst på, va frågor helt gällande logiskt tänkande, så de va helt bra tyckte jag..

Hopp, då ska man försöka hitta på nåt idag då :)

Förberedelser..

Ojojoj..nu har jag MASSA att stå i inför imorgon känns de som, imorgon är de hundutställning, och jag hoppas verkligen på bra väder annars äre inge kul alls.. Jag har lagt fram alla viktiga papper,stamtavla,nr.lappshållare med mera.. Har handlat hem massa dol så jag klarar mig utan att va hungrig imorn.. :) Ska just göra i ordning & förbereda tonfiskröra, som jag ska ha i baguetterna hade jag tänkt.. blir nog smarrigt..!


Värsta jobbet kvar.. att borsta Wilma, de tar verkligen 2-3 timmar, inte jättelockande att börja med faktiskt :) Ska hinna över till Karlstad & köpa kläder med Tess idag också, och på bio ikväll halv tio.. jag & daniel ska se Pirates..


Så glad att vi bara hade en lektion i skolan idag :) resten va inställda, och gav mig mer tid över till att förbereda inför morrondagen, helt perfekt!

Nää nu ska jag ta tag i mitt ! :)

image6


Löneförhöjning!!

Jajamen, lönen i sig vart ju inte så saftig eftersom jag bara jobbat 20 timmar förra månaden, men höjningen är jag nöjd med.. 5:- mer i timmen, de va ju mer än jag hade räknat med faktiskt :) Förra årets höjning låg ju bara på 2:- mer i timmen så de är ju ganska stor skillnad..

NU har jag just kommit från tandregleringen, avslutad där nu så nu behöver jag inte gå dit nåt mer.. känns bra faktiskt, för den tandläkaren spottar när han pratar, de är faan vidrigt de..!

Borde läsa på såndär företagsekonomi, eller projektföretagande.. har prov i de imorn men.. känner mig inte så motiverad.. får läsa igenom häftet ikväll en snabbis:)
Vet att jag kommer ha sån ångest över mina betyg sen när jag gått ut, för mitt mål va ju egentligen att gå ut utan några IG.. men sånt är ju inte fallet riktigt..

yeahyeah..

Jag längtar tills helgen nu :) vill ha lördag, utställning & party med vännerna!
(jag,frida & Tobbe på fotot)


image10

Hemma från skolan idag..

Jajamen, kunde inte somna igår & sov helt rötet inatt så jag orka faan inte gå upp när alarmet ringde imorse, så jag tänkte att de är bättre att stanna hemma & vila upp sig så jag orkar jobba nu på kvällen istället..men då gick ju telefonen igång på folk som undra vart jag var & om jag sov, därefter ringde jobbet & fråga fall jag kunde jobba 2 heldagar till vecka 23.. De kan jag ju, va ledig på torsdagen där oså sen på fredagen slutar jag vid tolv så då börjar jag klockan 14 på willys & jobbar till stängning.. Bra med lite extra tider innan sommar så jag kanske kan få ihop de så jag kan flytta hemifrån igen..vore jävligt gött faktiskt..

Igår vart jag så rastlös frammåt kvällen, kom ju hem vid tolv på dagen oså regna de ju så man ville gärna inte gå ut & gå eller nåt.. så slutade vårt internet funka för att bredbandsbolaget stängde ner vårt abonnemang? Smarta.. fick ringa & krångla med dom, men nu funkar de ju iallafall så de va ju bra..
Tog med mig Wilma på en biltur på kvällen iallafall & sen kollade på The Ringer.. rolig film :)

Vart på stan en sväng nu & handlat..
Köpte en ny mascara, den som är på reklamen:) den där MaxFactor Masterpiece MAX.. De va den dyraste mascaran dom hade inne så då tänkte jag att då borde den ju va bra..
Får hoppas att den är bra nu för annars blir jag faan sur... hehe..
Köpe nya inlines också, jag har en sumovrist så jag kunde inte ha tjejmodellen.. killmodellen skulle tydligen vara bredare i foten så de fick bli en sån, svarta & röda är dom.. ganska pojkiga men jag tycker dom är snygga iallafall :)

Snart blire att äta och göra sig iordning & vänta på jobb...jobbar sådär nödvändigt pass idag,3 timmar & 15 minuter,yeah!

Nya planer inför helgen nudå.. Ingen bio, de blir SUPA! Hoppas på bra väder bara så vi kan grilla hos Emelie & Sahlin.. vore gött..

Ack så man bedrog sig..

Well well, efter att man gått & trott att allt blivit bra igen när de inte va direkt nåt att prata om så fick man sig ett par saker till att grubbla på.. Men, sånt äre.. kan lätt bli så kanske..?
Idag blev man också 19 år.. känns väl inte så jävla häftigt direkt men.. har iallafall fått bra presenter, inge jättemärkvärdigt men jag önskade mig heller inget.. fick iallafall pengar, presentkort, bukett rosor, en krukväxt.. Dög helt perfekt åt mig.. Tänkt att köpa nya inlines nu :)  jag & Tess har ju sagt att vi ska åka men båda två har ju bara ett varsitt par sletna så de är inte så roligt att åka då kom vi fram till.. redan kollat in några som vi ska köpa :)

Inatt, mjaa vad ska man säga.. kvällen igår sög ju rätt hårt, va på dåligt humör hela dagen så jag orkade inte umgås med familjen & släkten.. Så jag åkte hem & satt hemma, packa iordning inför utställningen & la mig i sängen för att lyssan på musik eftersom jag va ungefär den enda som va nykter och ville vara pigg idag, somna tidigt.. Kvart över 2 börjar telefonen att ringa, fylletjöööööt-alabama.. Visserligen ett ganska trevlig samtal MEN, jag va trött..

Taxutställning på Skutberget idag, jätteroligt tyckte jag...! Skulle visa Tilde, hon va duktig faktiskt tycker jag.. så go den lilla tösen.. hennes uppfödare va även där men 3 (5)hundar, så jag fick helt plötsligt ränna runt i ringen med dom också :) va allt roligt men kände ju inte dom hundarna så de vart ju inte så bra kontakt direkt, den ena va helt galen i köttbullar & gnaga på handen när jag försökte ställa upp henne..
Femman i parentesen ska jag berätta om nu.. hon hade med sig 2 Corgi valpar som va 8 uker gamla, kan lova att dom va jävligt söta & charmiga!! Såg ut som små feta räv-ungar :)

Sovmorron imorgon, typ som alla andra skoldagar men ändå..rätt skönt..!
Tänkte gå & lägga mig nu så jag är pigg imorn.. tänkte plugga & göra lite skolarbeten efter morgondagens enda lektion..

Natti..!


Tidig morron..

Fyfaan va jag va trött imorse när mitt alarm ringde, bläää.. vad jag hata mig själv då för att jag tacka ja till jobbet :) gå upp halv sex för att plocka bröd liksom.. :P Men de blir ju pengar, de är väl så man får tänka antar jag..

La mig för att vila när jag kom hem, men telefon plinga i ett så de vart inte mycke till vila.. blev att ta med sig Wilma & gå till Tess för att äta pizza, rätt gött de med... Tess & jag är faan så jävla galna, oså jävla lika.. spelar ingen roll vad de handlar om tror jag så tycker vi samma sak..om personer, kläder, beteenden, killar,mat, musik ALLT.. och de gör att vi har så jävla roligt, galet..

                                                                                

Ikväll blir de att kolla på Talang 2007 & slappa, borsta Wilma är egentligen ett måste men vi får la se om jag har rätta orken till de.. tar ju nån timme.. skulle kanske behöva hälsa på hos moster också egentligen, mormor har ju kommit upp från gbg så man kanske borde passa på att umgås?


              





Hämta folk..

Jajamen, ikväll blir de att sova tidigt har jag tänkt.. imorn ringer mitt alarm 05:30 och då kommer jag inte vara speciellt pigg kan jag lova.. fyfaan, kan inte komma ihåg när senast jag gick upp såå tidigt.. längtar redan tills på lördag så jag får sovmorgon :D

Inatt hämta jag folk i karlstad,Andreas blev kvar & ville istället ha skjuts hem imorse, och snäll som jag är så ställde jag såklart upp :) så blire jobba i karlstad imorn, och utställning i karlstad på söndag.. mammas bil får åka många turer dit nu :) Karlstad,karlstad,karlstad.. Börjar iallafall hitta bra där nu!
Well well, när vi kom hem från Karlstad idag så blev jag bjuden på kaffe hos Andreas, satt & stre skit i nån timme.. men de va riktigt trevligt..

Därefter åkte jag hem till mig & la mig i sängen med Wilma bredvid,snoosandes i min nacke och tittade på tv..somnade nog nån timme också ;)

Nu har jag nyss badat Wilma :) blött överallt nu kan jag lova.. haha.. så jävla galen blir hon när hon kommit ur badet.. ränner runt överallt & brallar av sig..

                         image7

Långledigt från skolan + mera jobb ..

Riktigt skönt ska de bli! Händer ju massa skoj nu resten av veckan :)
Jag ska till karlstad & kika efter kläder till studenten, mormors 60-årsfest + att jag blir firad av mammas familj, Söndag är dagen jag fyller 19 år.. då ska jag först till skutberget i karlstad för att hjälpa Britt-Marie med Tilde på hundutställning.. Därefter ska jag till min pappa i björneborg och bli gratulerad..
Ska göra mitt bästaste för att få med pojkvännen:)

Jobb jobb, fått mer tider nu på Willy:s, lite extra dagar då & då sen går jag upp massor i tid efter min semester.. Kan bli gött, för snart äre slut med studiebidrag & underhålls bidrag..! Blir till att klara sig helt själv nu utan bidrag! Men de vet jag inte är några problem..

Mera jobb..! Dom har ringt mig från demogruppen, så nu på fredag ska jag börja kl.07:00 på Ica Spara på Wåxnäs i karlstad, när jag är klar där ska jag över till Maxi bergvik & jobba ca 3 timmar.. de bästa av allt är att jag får resan betald + att jag får betalt för restiden :) Jag tycker ju bara de är gött & köra bil sådär så de är ju bara skitbra att jag får betalt för de!


Mattes goding Wilma på bilden här!   image5    image6  


RSS 2.0