Då man INTE borde skratta?

Alltså, Thea är så jävla säregen!
Hon totalt vägrar ju att försöka gå själv, fast om hon går runt bord eller om man håller i henne så kan hon ju så himla bra.. Men om jag släpper henne ståendes så blir hon rädd, gnäller & sätter sig ner direkt.. Dumt att försöka liksom?? Hon vägrar lära-gå-vagnen också som hon från början gillade..
Känns ju som hennes fysiska utveckling går bakåt istället för framåt nästan..
Fast de gör den väl iofs inte för hon klättrar ju i trappor, upp på möbler osv så hon har väl ganska bra fysik ändå tror jag..
Jag vill ju att hon ska lära sig gå innan hon ska börja dagis/dagmamma iallafall annars lär hon ju bli översprungen av alla andra barn.. Några tips?

Däremot idag fick jag mig en rolig syn när Thea hetsar sig själv till bus och kryper i räserfart och låter som en tiger.. Jättekul! Ända tills hon snubbla & landa med ansiktet rakt i golvet, såg sjukt kul ut faktiskt så de skulle kännts bra att få skratta lite då.. Men de kan man ju inte :( Hon var ju så lessen!! 

Imorron är det dags för BVC... 1-års kontroll & vaccination..
Då var de alltså dags för feber igen..det är väl inte säkert iofs men med tanke på att hon fått de typ alla ggr annars + att hon får de rätt ofta ändå utan nånsomhellst anledning så är det lika bra att vara inställd på de..

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror att du ska tvinga fram något hos henne- låt det komma när det kommer! Kanske bromsas mer annars...

2010-01-06 @ 22:43:55
Postat av: Maria, mamma till Lucas

Lucas kunde inte gå när han började dagis men det tog inte lång tid innan han gick. Han var som Thea innan. Tagit några steg men sen satte han sig ner. Tror nog att när hon kommer till dagis/dagmamma och ser alla andra barn gå så släpper det nog för Thea oxå. Lycka till!! :-)

2010-01-06 @ 22:51:07
Postat av: Anna

Oj jag skrev visst lite fel i min kommentar sist. Skulle ju va Tror INTE att du ska tvinga fram ;)

2010-01-07 @ 23:31:17
Postat av: caroline sebastians mamma

sebastian va 13 mån nä han börja g¨,och de va som över en natt så de kommer när man minst anar de =)

2010-01-08 @ 22:40:39
URL: http://mammacarrobarro.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0