Svårt!

Senaste veckorna har Thea varit extremt svår att sysselsätta. Det känns som om allt man gör leder till konflikter, svår treåring minst sagt!

Rastlösheten, alla små hyss och de provocerande tendenserna blir knappast bättre av att hon går hemma med oss hela dagarna heller ;) men resten av veckan kommer bli bättre tror jag..
Imorgon har vi en playdate inplanerad, på torsdagen är de gympan, på fredag ska vi besöka kusinerna & Mia i Björneborg och på lördag ska vi på dop. Kanske blir lättare om de händer lite skoj runtom :)

Mira har börjat bli duktig att greppa leksaker och kan hålla lite själv när hon väl får chansen, men även där är Thea snabb att rycka ur handen på Mira..
Och lyssna på vad vi vuxna säger går ju inte! Man känner sig som förälder så himla tjatig och trött på små konflikter som är hela tiden gällande de simplaste grejerna när man vet hur underbar, duktig & go hon faktiskt kan vara mot både oss och lillasyster egentligen och vanligtvis men nu har hon bestämt sig att va lite extra vrång.. Jag vill att all tid ska va glad & bestå av lek & bus istället för gap & protester..

Frågade igår på Bvc efter lite tips och råd men de var tydligen bara att vänta ut åldern...

Dagen i bilder



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0