Ber om ursäkt..

Jag ber om ursäkt om jag på nåt sätt kränkt någon genom gårdagens inlägg..
Klart att utlänska doktorer är lika utbildade som svenska eftersom dom har de yrket som dom har, men jag personligen tycker att de är svårt när dom inte förstår vad man säger eller hur man menar, samt att de kan ibland vara svårt att förstå vad dom själva menar!

Kommentarer
Postat av: mormor

Hej Elin

Du har inget att be förlåt om, Vi bor i Sverige och här har man rätt till egen åsikter om det mesta, för jäkligt om folk inte vågar säga vad de tycker

Ingen ont om inhyrt utländskt läkare de är säker kunnigt i sin yrke. men för att utöva yrket ordentligt och få en helhets bild och förståelse/empati för patienterna måste de kunna både tala och ha förståelse för språket. patienter måste kunna ha en dialog med sin läkare och känna tryggheten att de förstår deras symtomer o ge rätt diagnos.

Kram mormor

2009-06-03 @ 18:26:44
Postat av: Karin

Jag köpte den där "Antilop" stolen, tror det är en sån Thea har. Jag köpte till ett sånt där bord till den också, som man "kopplar på" stolen. Jag gillar den stolen så mycket, har nog aldrig testat nån bättre stol på Emil när han växte upp. Dessutom är den billig :)

2009-06-03 @ 20:24:19
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0