Tjuusdäjj!

Veckan har ju börjat riktigt bra måste jag säga.
Trivs så himla bra på min praktik!! Blir inte på nåt sätt enformigt när man träffar på så mycket olika typer av människor med olika problematik & bakgrund.

Igår var det verkligen VÅR ute, så härligt!
Passade på att hämta hem gungställning, cykel & rutchkanan som stog kvar vid gamla lägenheten, satt ju fast i snön så det gick inte få med det då vi flyttade.. Thea var jättenöjd över att få leka på gården en stund i det fina vädret :)







Och idag är min hyresvärd tillsammans med lite andra folk hemma & rustar ännu mer!
Tvättstugan renoveras & trädgården är krattad & fixad lite, samtidigt så har vi nu äntligen fått en början till ett staket mot vägen :) Riktigt kul när man har en så bra hyresvärd som är tillmötesgående när man ber om saker!
Staket mot vägen ville jag & även de andra grannarna ha så barnen kan vara ute & nyttja gården på ett annat sätt så nu är vi alla nöjda! :)

Graviditeten går frammåt sakta men säkert, magen börjar puta lite smått vilket jag är förvånad över, det är ju ingen jättemage så det är ju inte självklart att man missänker en graviditet om man ser mig men, ändå en liten mage. Med tanke på att min mage inte började växa förän efter halva graviditeten då jag väntade Thea, men de säger ju att det oftast syns tidigt/tidigare när man fått barn en eller fler gånger innan!
Och även om jag stundtals mår så jävla piss att jag nästan vill bli sövd för att inte vakna igen förän i höst, så är det ändå så himla spännande och kul att få dela detta tillsammans med Peter ♥ 
Han är så himla engagerad i mig, vår familj & alltihop och det får mig att känna mig så trygg!   


Kommentarer
Postat av: Peter

Du och vår familj är det som betyder mest för mig så hur skulle jag kunna låta bli att angagera mig :) känns skönt att du känner dig trygg med mig för det gör jag med dig också! Vill vakna bredvid dig resten av mitt liv <3

2011-04-13 @ 01:55:59
URL: http://Xzt.se
Postat av: Jessica

hahaha, vi har typ samma mössa på barnen! <3 sötnosar.

2011-04-13 @ 13:33:41
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Linnea - Mamma till Matheus ♥

Vilken söt liten tjej du har :)

2011-04-13 @ 19:27:57
URL: http://neaahlicious.webblogg.se/
Postat av: Linnea - Mamma till Matheus ♥

hihi tack! :) okejdå får vi hoppas på det så , ja jag ville ha en pojke som första barn så näästa gång vill jag ha en liten flicka :)

2011-04-14 @ 07:42:23
URL: http://neaahlicious.webblogg.se/
Postat av: annelie

åh, grattis :D

2011-04-17 @ 20:50:00
URL: http://annlii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0