En samanfattning av helgen!

♥ Vårt allmäntillstånd: Theas penicillinkur är nu slut, men hon är väldigt matt & bitvis gnällig så nu är jag rädd att allt ska ta omtag vilket jag verkligen inte vill, lillskrutt har vart sjuk så mycket så ni vill vi hålla oss friska så vi orkar med jobb & dagis!

Fredag: Anticimex sanerade min lägenhet återigen, vilket betydde att vi fick lämna vårt hem & inte vistas där pga att preparatet som lägger ut är skadligt för lungorna.
Vi åkte istället till Theas farmor & farfar för att övernatta, resesäng & allt fanns ju redan där så det var smidigt.
Theas pappa kom hem igår så nu har vi spenderat lite tid med honom också, funkar skitbra med han & Thea trotts att dom ses så sällan! Vi har käkat grillat & haft med mysigt :)

Idag: Tiden flög iväg & plötsligt skulle vi göra oss fina & dra iväg på dop, lilla Moa döptes i Karlskogas kyrka!
Det var ett fint dop & allt var lyckat, Thea hade myror i brallan i kyrkan & ville inte sitta still så hon sprang runt i hela kyrkan & tjoa, men barn måste ju få vara barn!
Hon var fin idag i sin NYA klänning som hon fått av sin farmor. Hon fick ha pippilotter & hårspänne också :)
Is´nt she lööövliiiii..


Kommentarer
Postat av: Anonym

elin, kan du inte skriva hur det har varit med thea? alltså från att du fick reda på att du var gravid fram till nu? hur du trodde det skulle vara och hur det faktiskt är? vad du hoppades på, har det varit kämpigare än du trodde eller lättare? en sammanfattning helt enkelt, skulle vara kul att läsa! kram :)

2010-05-09 @ 14:46:46
Postat av: mamma/mormor

En riktig sockertopp! kram

2010-05-10 @ 22:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0