Kärlek!

Är inte detta kärlek så säg till!!

" Du är den allra vackraste tjej som jag ens vet om, det verkligen lyser om dig varje gång jag ser dig. En liten ängel är du för mig, kommer alltid att vara! Min ängel. Kommer aldrig släppa dig helt , Mongo bongot kommer alltid vara hos dig. Tro mig! Lita på det. Finns för dig när du behöver mig. Mina tankar går fortfarande tillbaka till Gräsviksvägen 14, dagligen! Jag blir varm. En tår kommer ibland. Fina minnen, det har vi verkligen! I allt  mörker. Älskar dig. "

Jag har lovat att inte nämna nånting om när vi ses & hörs, pga att nån läser & ifrågasätter allt jag skriver här.. men detta lilla sms gjorde mig så glad & varm att jag ville dela med mig lite av dom fina orden! :D
Ingen kärlek utan trubbel (stora eller små)! För då äre ingen äkta kärlek.. Så de så!
Men ändå är de för mig obekripligt hur man kan va så ond & elak mot någon man bryr sig om & älskar.. Sjukt, jag har gjort saker som mitt samvete ibland viker sig för.. Just för att jag får se & höra att detta får han att må dåligt..
De ger mig ångest! Men man lever ju i nuet, så tyvärr kan man inte ändra gamla ting & få dom ogjorda.. Hårt men sant!



Gött, lite ledigt nudå! Äntligen..


Kommentarer
Postat av: mia

jo. jag har kontaktat en sjukgymnast. så får se vad dom kan göra. än så länge dör man inte av det.. =)



jo. jag ska till ultraljudet den 12 elle 13 augusti.., lååång tid kvar. men ack så jag längtar, ¨ån känsla att få se den lille =)



2008-07-13 @ 08:49:06
URL: http://myrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0